Hvor meget propan bruger en rækkevidde?

September 23

Hvor meget propan bruger en rækkevidde?

For år, propangas fueled hovedsagelig udendørs havegriller men i tidligere årtier blevet en energi valg for hjem ovne samt andre husholdningsapparater såsom vand varmeapparater, tørretumblere, Rumopvarmere og køkken områder. Propan er en sælges af gallon, leveret til private hjem og virksomheder, og lagres i store tanke tilsluttet bygninger.

Propan vifte forbrug

Mængden af propan årligt bruges af en husstand sortiment afhænger af, hvor mange mennesker er i husstanden. En til to mennesker bruger omkring 60 gallon, tre til fem mennesker omkring 75 gallon og seks til otte mennesker, ca 85 gallons. Forbruget varierer baseret på madlavning og bagning vaner.

Omkostninger og effektivitet

Ved hjælp af propangas i stedet for naturgas og elektricitet til at drive en række kan være omkostningseffektive afhængigt af det økonomiske klima af hvor du bor. Udgifterne til propan svinger betydeligt, svarende til benzinpriser, men det er generelt lidt billigere end alternativerne. En anden propan fordel er dens brændende effektivitet. Ifølge det amerikanske Department of Energy, propan stovetop brændere er omkring 40 procent effektiv og propan ovne har omkring en 10 procent effektivitet. Da det drejer sig om energiforbrug, er effektivitet mængden af energi, der absorberes af maden bliver kogt divideret med den energi, der produceres af komfuret. Propan brændeovne med pilotløse tændinger, der negere behovet for en pilot lys brænder hele døgnet spare omkring 40 procent af energiforbruget over modeller med konventionel pilot lys.

Madlavning med propan

Ifølge Alliant gas, en større boligområde propan brændstof udbyder i Texas, i gennemsnit, madlavning med propan omkostninger mindre end halvdelen af hvad elektriske intervaller vil koste. Propan ovne opretholde mere stabile temperaturer end el-ovne, med udsving på omkring 10 grader Fahrenheit i forhold til afvigelser mellem 25 og 50 grader i el-ovne. Propan gasbrændere giver mere kontrol af varme som ild og varme er straks aktiveres og slukkes. Gryder og pander med skæv bunde varme lige så effektivt som fladbundede gryder.

Propan ulemper

Hvis du bor i en lejlighed eller ejerlejlighed, er der generelt ikke plads til at gemme en propan tank stort nok til at dække husholdningernes behov. Propan leveringsservice er ikke tilgængelige i nogle landdistrikter. I modsætning til naturgas og elektricitet, som konstant flow ind i dit hjem, skal du holde øje med propan brændstof niveauer for at sikre du ikke lade beholderen løbe tør.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com