Hvor meget Sand der kræves at lægge betonblokke?

August 13

Hvor meget Sand der kræves at lægge betonblokke?

Den uheldige bivirkning af bygningen til et hjem er, at der er så mange vinkler af et projekt, bestilling af materialer kan være en overvældende proces. Tag for eksempel betonblokke. Mens der er nogle estimater for den gennemsnitlige blokstørrelse, virkeligheden er, at brugerdefinerede blokke og mange andre variabler kan ændre præcis hvor meget sand skal du for at skabe mørtel til indstilling af stenene.

Grundlæggende blanding

Det grundlæggende blanding af mørtel vil afhænge af den enkelte, der gør arbejdet. De fleste murere bruger en blanding af tre dele sand til én del cement, eller fire dele sand til én del cement. Det er sjældent for enhver mason til at gå ud over fire dele, fordi blandingen kan være for sandede og mangler tilstrækkelig bindemiddel til at hærde i en morter fase.

Grundlæggende blokstørrelse

Den gennemsnitlige byggesten størrelse er 8-by-8-by-16-inches. Det betyder blokken 16 inches lang og 8 inches firkantet i siderne. Men der er så mange muligheder at type af sten har du kan ændre mængden af sand du skal bestille. Dine mest farbar vej er at tale med en professionel til at finde ud af, præcis hvor meget du har brug for din blok projekt.

Gennemsnit

Som en generel regel, kan du bestille omkring 600 til 800 pund af sand for hver 100 blokke, du angiver, forudsat at du bruger standard størrelse slagge blok. Du vil bruge to og en halv til tre poser med cement blandet med at sand. Dog i mindre blokke, jo mere sand og cement du skal, fordi der er derfor flere leddene til at fylde.

Ekstra

Når du bestiller for et projekt bør du altid bestille 15 til 20 procent ekstra. Det gælder dobbelt med blok projekter fordi hvis du begynder at forsøge at blande forskellige batches af sand og cement, du kan ende op med en helt anden farve af mørtel på grund af uoverensstemmelser af farve i disse naturlige produkter. Altid bestille mere end hvad du tror, du har brug for.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com