Hvor meget Sand & grus behøver jeg at blanding med en 94 lb. pose af Portland Cement?

November 19

Hvor meget Sand & grus behøver jeg at blanding med en 94 lb. pose af Portland Cement?

Portland cement er en praktisk byggemateriale på grund af dens tilgængelighed i de fleste bygning levering butikker og dens alsidighed. Det er lavet af kalksten, der er omdannet til brændt kalk så kombineret med andre ingredienser. Navnet kommer fra sin oprindelse i Storbritanniens Isle af Portland og er ikke et brand navn. Ved hjælp af Portland cement indebærer blande de tørre produkt med vand nok til at gøre en brugbar flydende cement. Når tør, danner cementen et vandtæt fundament. Ved at blande i de korrekte mængder af sand og grus, kan du bruge Portland cement til beton.

Specfic retningslinjer

For at skabe konkrete brug af Portland cement og en mellemstore grus med en samlet størrelse på 3/4 tommer, mix en del Portland cement, to og en halv dele sand og to og en halv dele grus. Indeværende anlæg til 94 pounds af tørt cement, 235 pounds af sand og 235 pounds af grus. Til denne blanding tilsæt 6 til 9 gallons af vand. Dette vil give nok beton for at dække 27 kubikfod.

Generelle retningslinjer

Tasker af Portland cement sælges i forskellige størrelser. Hvis du planlægger at blande beton, er det praktisk at have en generel retningslinje for, hvor meget sand og grus du skal bruge i forhold til mængden af Portland cement du har på side. Den grundlæggende opskrift til at gøre cement er en del Portlandcement, to og en halv dele sand og en og en halv til tre dele grus. Grus afhænger af størrelsen af stenene i gruset.

Andre grus størrelser

Du skal bruge mere eller mindre grus afhængigt af sin samlede størrelse. For grus måling 3/8 tomme, bruge en og en halv dele til cement og grus mix (141 pounds hvis bruger en 94 lb. taske). Grus størrelse 1/2 tommer kræver to dele (188 pounds). En tomme grus rejser det til to og tre-fjerdedel dele (259 pounds). For 1 1/2 tommer grus skal du bruge tre dele i den mix (eller 282 pounds).

Ved hjælp af beton

Du bliver nødt til at leje en mixer for at kombinere denne mængde af materiale. Beton er lettere at arbejde med og giver en bedre slutprodukt, hvis du arbejder i temperaturer fra 60 til 70 grader. Tilsæt ca 1 gallon af vand til våde på indersiden af mixeren og holde nede støv fra cement. Følg dette med cement og sand. Lad denne blanding til fem minutter før du tilføjer grus og nok vand til at gøre blandingen brugbar. Afhængigt af hvordan tør din sand og grus er, det vil tage 5 til 9 flere gallons af vand.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com