Hvor meget skal jeg betale for porcelæn flise Installation?

September 16

Gør det selv

For en erfaren handyman (eller kvinde), kan omkostningerne ved installation af porcelæn fliser reduceres væsentligt ved at gøre arbejdet selv. Hvis dette er en mulighed, vil omkostningerne begrænses til indkøb af flisen og eventuelle andre nødvendige redskaber til at erstatte din nuværende flise. De fleste porcelæn fliser omkostninger $2 til $4 per kvadratfod, mens skræddersyede kunst fliser vil køre over $20 per kvadratfod.

Leje en professionel

For at spare tid og besvær, leje en gulvbelægning professional er et smart træk. Denne person ikke kun vil levere fliser direkte til din dør, men vil installere dem for et ekstra gebyr. Typisk, en gulvbelægning arbejdstager vil opkræve omkring $5-$10 per kvadratfod og kan tilføje en time koster så godt.

Bundlinjen

Du skal betale for præcis hvad du ønsker. Du kan spare hundredvis af dollars ved at købe din egen flise og installere dem selv, men kan have pålideligheden af et veludført arbejde korrekt ved at hyre en professionel. Uanset om du ønsker at DIY eller leje en pro, for en gennemsnitlig størrelse værelse 10 af 10 fod, vil du betale flere hundrede dollars for fliser og installation.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com