Hvor meget skal jeg Budget for remodellering et badeværelse?

July 26

Hvor meget skal jeg Budget for remodellering et badeværelse?

Remodellering et badeværelse kan være en udfordrende opgave på grund af de iboende vanskeligheder, der kan opstå. Med nogen remodeling projekt er det svært at vide på forhånd hvor mange penge til at lægge. Der kunne være problemer, der kan kun blive afsløret under remodeling proces. Med dette er sagt, er der et par ting du kan kigge efter, som vil hjælpe dig med at bestemme en ru budget for din remodeling projekt.

Type af Remodel

Typen af remodel du planlægger vil direkte påvirke dit budget. For eksempel, hvis du er remodeling bare gulve, nødt du kun til at faktor i fjernelse af den eksisterende gulv materiale samt anskaffelsespris og lønomkostninger i det nye materiale. Eller hvis du er bare remodeling baseboards, for eksempel, du kun nødt til at faktor i disse priser. Men for en fuld-on badeværelse projekt, der kræver rensning hele badeværelset til skelettet, betydeligt flere penge skal afsættes.

Type af materiale

Typen materiale du behandler vil også påvirke dine numre. For eksempel er baseboard trim let at fjerne. Arbejdsomkostninger for at fjerne baseboard er temmelig lav sammenlignet med fjernelse af keramiske fliser eller natursten, som kræver en betydeligt større indsats, ikke at nævne speciale værktøjer. Den billigere materiale og den lettere det er at installere, de færre penge det vil koste for at fjerne det som forberedelse til en remodel.

Underliggende skader

Det er umuligt at planlægge for underliggende skader i en remodel. Som et resultat, er det en god idé at afsætte 15 til 20 procent ekstra på toppen af dit budget. Dette hjælper dig med at forberede sig til muligheden for, at der kan underliggende vand, mug eller andre former for strukturelle skader. Den eneste måde at vide, hvis du har underliggende skader er at fjerne det gamle materiale.

Kvaliteten af materialer

Vælger at bruge vinyl i stedet for keramiske fliser vil hjælpe dig med at spare penge på kort sigt, når det drejer sig tid til at finde udskiftning materialer. Dog er billigere materiale normalt af en lavere kvalitet. For at sikre, at du gør en solid investering, betale for de dyrere, mere holdbare produkter.

Beliggenhed

Din placering i landet vil også bestemme, hvor mange penge du skal afsætte for dit budget. Som hovedregel er omkostningerne ved enhver remodellering direkte proportional med udgifterne til den nye installation. For eksempel, med keramiske fliser remodels er omkostningerne til at fjerne de eksisterende fliser det samme med de fleste entreprenører som det er at installere et nyt projekt. Og mens en kontrahent i Alabama kan opkræve 25 dollar i timen, en entreprenør i New York kunne oplade $75 per time. Leveomkostningerne vil altid påvirke omkostningerne ved entreprenørerne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com