Hvor meget sol er nødvendig for at dyrke tomater?

February 25

Hvor meget sol er nødvendig for at dyrke tomater?

Tomatplanter er en populær plante til at vokse i hjemmet haver, da de kræver minimal vedligeholdelse, ikke fylder meget plads, og ofte giver store mængder af råvarer. Hvis du planlægger at dyrke tomater i hjemmet, er det vigtigt at sikre, at din have får mængden sollys tomater skal vokse godt.

Får nok sollys

Selvom tomatplanter kræver meget lidt vedligeholdelse, er det bydende nødvendigt, at de får nok sollys hver dag. Generelt kræver tomatplanter 8 til 10 timer i direkte sol dagligt. Sollys hjælper modnes frugt, styrke anlægget og øge samlede frugtproduktion. Hvis du mener din tomater ikke får nok sollys, eller hvis din frugt udbytte er minimal, overveje plantning din tomatplanter i en solrige beliggenhed næste sæson.

Øge sollys eksponering

Hvis dine tomatplanter får mindre end otte timer i direkte sollys om dagen, kan du prøve at minimere eventuelle faktorer, som kan være begrænsende deres udsættelse for sollys. Fjerne grene eller bevægelige inventar i haven, der skygge dine planter, og Overvej at fjerne træer eller andre planter, der tillader sollys at nå dine tomater. Derudover er det vigtigt ikke at plante tomater lige ved siden af høje planter såsom majs eller solsikker, for ikke at begrænse mængden af solen, der når tomaterne.

Ekstra pleje

Til at styrke din tomatplanter og øge frugtproduktion, være sikker på at dække din tomatplanter om natten, hvis temperaturerne ventes at falde til under 55 grader Fahrenheit. Dække planterne med en presenning eller et specialiseret beskyttelse produkt tilgængeligt på de fleste børnehaver og hjem haven butikker. Intersperse tomatplanter med følgesvend planter såsom zucchini, gulerødder og peberfrugter. Denne interspersion vil bryde op klynger af tomatplanter og afskrække skadedyr og dyr. Et hegn omkring haven vil også hjælpe med at beskytte din sårbare tomatplanter fra sultne dyreliv.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com