Hvor meget solenergi er behov for mit hjem?

October 31

Hvor meget solenergi er behov for mit hjem?

Små solar photovoltaic systemer giver mulighed for boligejere til at levere nok elektricitet til beboelse behov året rundt. Størrelsen af en sol elektriske system afhænger af hvor meget elektricitet en husstand bruger, og mængden strøm systemet genererer afhænger af vejret.

Krav

Ifølge National Renewable Energy Laboratory, en habil i producerer mellem 1 og 5 kW solcelleanlæg er nødvendig for at levere nok elektricitet til et typisk hjem. En 2 kW system vil sandsynligvis opfylde energibehov for en energieffektive hjem, mens en 5 kW system vil opfylde behovene i en konventionel hjem.

Forbrug

Ifølge US Energy Information Administration, som i 2008 forbruges den gennemsnitlige amerikanske husstand 11,040 kWh i El om året. Systemer, der anvender den mest elektricitet er hjem og vandopvarmning, 18 procent; aircondition, 16 procent; og belysning, 15 procent. Apparater som tørretumblere, køleskabe, frysere, opvaskemaskiner, computere og farve tv indtager sammen ca. 28 procent af boligområde elektricitet.

Solskin

Når størrelsessortering en solar power matrix, skal en boligejer tages hensyn, mængden af elektricitet, der forbruges og mængden af solskin tilgængelige. I Arizona, som modtager seks timer peak solskinstimer dagligt, en sol-panel, der producerer 40 watt af elektricitet udbytter 240 watt-timer. Derimod gennemsnit Wisconsin 2,5 timers sol dagligt om vinteren; Men, solar effekten er øget på klare dage af lys, der reflekteres fra sneen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com