Hvor meget spændingen er i Zenith 5000 BTU vindue Air Conditioner?

July 27

Uanset om du prøver at trimme energiomkostninger eller du er bare nysgerrig, hvordan man skal beregne spænding på dine apparater, såsom din Zenith 5000 BTU værelse klimaanlægget, vil hjælpe forstå du mere om deres brug og effektivitet.

Spænding

Hvert apparat, der bruges i USA benytter enten en 120 volt eller 240 volt power kabel. Sidstnævnte tendens til kun bruges ved større apparater såsom tøj skiver og ovn/komfur kombinationer; computerrummet klimaanlæg forventes altid at bruge en 120 volt stik. Hvis du ikke kan fortælle ved blot at kigge på stikket, tag det fra stikkontakten. En 120 volt stikkontakt vil have to vertikale åbninger og en åbning for en jorden; en 240 volt stikkontakt vil have enten fire åbninger eller to af åbningerne vil være skrå.

Beregning af spænding

Kigge efter en watt værdi ætset på klimaanlægget nær navnepladen. Bruge et amperemeter--en lille enhed i Elektronikforretninger--til at måle lodtrækningen af klimaanlægget og opdele lodtrækningen af watt noteret på klimaanlægget. Resultatet af division bliver enten 120 eller 240, der angiver den spænding, der bruges af klimaanlægget.

Spænding og skik

For mange boligejere, vel vidende, spænding af apparaternes alene er ikke så nyttig som at vide, hvordan denne værdi vedrører apparats effektivitet. Watt ætset på navnepladen angiver, hvor meget elektricitet, air conditionere bruger i en time ved dens maksimale strømstyringsindstilling. Ved at gange denne værdi med antallet timer du har tendens til at bruge klimaanlægget i en given periode (en dag, en uge, en måned, et år), dividere produktets med 1000 (til at konvertere watt til kilowatt) og at multiplicere dette produkt med en pris pr. kilowatt-time, som din elselskabet debiterer dig, kan du bestemme, om hvor meget det koster for at køre klimaanlægget i den angivne periode. Når du foretager disse beregninger, Husk på at en 240 volt apparat vil altid bruge mere strøm end en 120 volt apparat; Vær ikke overrasket, hvis din 240 volt værelse klimaanlægget koster en betydelig mængde af penge at køre.

Spænding og effektivitet

Endnu mere nyttigt at de fleste boligejere bruger disse oplysninger til at forstå den klimaanlægget effektivitet. Når du køber en ny klimaanlægget, anslås sin effektivitet ved hjælp af en metrikværdi, kendt som energi effektivitet ratio (EER), der sammenligner air condition kølekapacitet i BTUs til den spænding, som dens strømkabel bruger. Jo højere et klimaanlæg EER rating, jo bedre sin effektivitet. Californien energi Kommissionen, har en 5000 BTU klimaanlægget er ideelle til køling et 100 til 150 square foot område, så større områder muligvis skal køles af en air condition med et højere kølekapacitet (6000 BTUS eller højere) eller af flere sir balsam.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com