Hvor meget stof jeg har brug for en dronning størrelse Storm på havet Quilt?

October 2

Hvor meget stof jeg har brug for en dronning størrelse Storm på havet Quilt?

En storm på havet quilt bruger blues, greens eller gråtoner til at repræsentere farverne i havet. Den måde de udfyldte mønster er arrangeret tillader seeren til at få indtrykket, at stirre på et hav fuld af bølger. Hver storm på havet blok består af ni mindre blokke. Alt i alt totaler hver blok 41 stykker. Figur hvor meget stof du har brug for en dronning størrelse quilt ved at addere de forskellige farver.

Antallet af blokke

Du skal først vide antallet af blokke, der er nødvendige for at fuldføre din quilt top før regne ud hvor meget stof du har brug for. En typisk queen-size quilt foranstaltninger omkring 84 inches af 92 inches. En god størrelse storm på havet quilt blok er 16 inches. Dette holder stykker fra at være for lille, hvilket kan gøre dem svære at arbejde med. Hvis du arbejder med grafen papir til at trække ud dit quilt mønster, betyder det, at du vil have et gitter med 16 4-inch firkanter. Kombinere de midterste dele, både vertikalt og horisontalt at gøre dem 8 inches lang. Markere alle de diamanter, firkanter og trekanter i overensstemmelse hermed, efter et mønster. Ved hjælp af en 16-tommer blok, skal du 36 blokke.

Lys blå/Aqua

Et fedt kvarter er typisk 18 af 22 inches. Når du foretager en storm på havet quilt, det er nemmere og sjovere for at bruge fat quarters. Du kan enten gøre disse selv eller købe pre cut koordinere dem i pakninger på Stofbutik. Dette giver dig mulighed for at bruge mange forskellige koordinerende prints, gør din færdige quilt ser endnu mere som et stormfuldt hav. Light aqua farver skal du ca 18 fat quarters.

Mørk blå/Aqua

De mørkere blues i dynen skal du 21 fat quarters. Det er ikke nødvendigt at have 21 (eller 18 af de lysere blå) forskellige gråtoner eller farver. Du skal bare have 21 eller 18 fedt fjerdedele af stof, der vil passe ind i kategorierne lys eller mørk blå. Du kan bruge flere fedt kvartaler, der er den samme nøjagtige print stof. Bruge mindre prints for både mørke og de lysere blå/aquas. Større tryk mistes, når du skære stykker for blokke.

Tone i Tone

Gøre en grænse for din quilt top ved hjælp af en blå tone-on-tone stykke stof. En tone-on-tone stof har en baggrund af blå med en lidt lysere eller mørkere print af samme farve. Når du køber dette stykke, Sørg for at det koordinerer med alle de fedt kvartaler, da det vil hjælpe med at trække hele quilt toppen sammen. Du skal bruge 2 1/2 yards af den blå tone-on-tone.

Opbakning

Opbakning skal du omkring 7 1/2 yards. Det er altid en god idé at fuldføre quilt toppen først og derefter købe opbakning stof efter du måle toppen. Din dyne top kan ikke ende måle præcis det samme som mønster instruktioner. Hvis du vil føje Skråbånd til kanter til at fuldende dine quilt, skal du en ekstra værftet opbakning stof.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com