Hvor meget Thinset og injektionsmørtel behøver jeg?

August 24

Hvor meget Thinset og injektionsmørtel behøver jeg?

Planlægningsfasen er altafgørende for ethvert projekt at fastholde et budget og sørg for at du har de materialer du har brug for. For at bestemme, hvor meget thinset og injektionsmørtel du har brug for en flisebelægning projekt, du skal overveje en række faktorer, herunder størrelsen af flisen, størrelsen af murske og bredden af injektionsmørtel joint. Specifikke beregninger, at kontakte producentens anvisninger på beholdere af thinset og injektionsmørtel.

Flisestørrelse

Flise vægt og overflade areal både direkte påvirker mængden af thinset og injektionsmørtel kræves for at fuldføre jobbet. Store fliser er tungere, hvilket kræver en tykkere bund af thinset til at yde tilstrækkelig støtte. Mindre fliser kræver mindre thinset til at støtte dem. Injektionsmørtel går den modsatte vej: mindre fliser kræver mere injektionsmørtel end større fliser. Hvis du dækker et område med små fliser, skal du flere fliser end hvis du dække samme område med store fliser, hvilket betyder, at du vil have flere injektionsmørtel leddene til at fylde i mellem fliserne.

Murske Notch størrelse

Størrelsen af murske notch påvirker dybden af thinset på installation overflade. Den bredere og dybere hakkene, jo tykkere thinset seng og de mere thinset kræves. For eksempel, vil ethvert beløb af thinset dække dobbelt så meget gulvet hvis det anvendes med en murske, der har 1/4-inch hak end hvis den er anvendt med en murske, der har 1/2-inch hak. Nøjagtige dækning beregninger kan findes på thinset producentens beholdere.

Injektionsmørtel fælles størrelse

Jo bredere er injektionsmørtel joint, flere injektionsmørtel forpligtet til at udfylde hullerne mellem fliserne. En typisk 12-tommer flise bruger en 3/16-inch injektionsmørtel fælles, med en gennemsnitlig dækning af 230 kvadratfod for en 25-£ pose af injektionsmørtel. For mere detaljeret dækning beregninger, henvises til fabrikantens injektionsmørtel container.

Naturlige varianter

Natursten fliser har altid varianter i størrelse og form, som kan kræve yderligere injektionsmørtel og thinset. For eksempel, har skifer fliser tynde pletter, der skal fyldes med ekstra thinset for at skabe en flad overflade, mens tumlede marmor har huller i overfladen, nogle husejere foretrækker at udfylde med thinset. Når du arbejder med natursten, altid bestille 15 til 20 procent ekstra thinset på ethvert job til at dække disse uoverensstemmelser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com