Hvor meget tømmer behøver du at bygge en seks af otte fod dæk?

June 5

Hvor meget tømmer behøver du at bygge en seks af otte fod dæk?

Selv en lille dæk, som en 6 af 8 fod, kan kræve en overraskende mængde af rå tømmer. Generere en materiale liste, før overskriften hjem forbedring butik eller tømmer værftet er en god idé--ved at vide præcis hvor meget tømmer er nødvendige for dit projekt, kan du finde frem til de bedste priser til sammenligning shopping og bekræfter, at leverandøren har nok af dit endelige valg på lager.

Indlæg

En lille dæk kræver et minimum af fire stillinger som understøtter. Behandlede pæle af 4 af 4 inches skal placeres længere end 8 fod fra hinanden, eller en i hvert hjørne af dette dæk. Højden af den post, du har brug for bestemmes af højde over jorden ønskede dæk at nå. Støtte stillinger generelt hvile på konkrete footings eller blokke for stabilitet, så planlægger at købe fire af dem så godt. Hvis dæk vil blive knyttet direkte til en eksisterende ydervæg af huset, men kan to af stillingerne elimineres.

Støtte ramme

Perimeter dæk ramme forbinder stillingerne til resten af dækket. Brug 2 x 6 tommer behandlede tømmer rundt om hele det planlagte dæk. I dette eksempel, er to 8-mund og to 6-fods behandlede bestyrelser kræves for at oprette en support ramme.

Dæk strøer

Dæk strøer give støtte gitter, der forsinker de pyntede bestyrelser. Placer en tværbjælke hver 16 inches, kører parallelt med den korte side af rammen. 6 af 8 fod dæk vil kræve seks 6-fod lang, 2 x 6 tommer behandlede bestyrelser til at oprette en passende støttestruktur.

Pyntede

Pyntede bestyrelser er enten placeret vinkelret på dæk strøer eller på 45-graders vinkel til dem. Den mest omkostningseffektive metode til byggeri er at placere 12 6-tommer-dækkende, 8-fod lange dæk boards fordelt 1/2 tommer vinkelret fra hinanden de pyntede. Placere dæk boards i en vinkel er dekorative, men genererer affald, fordi nogle plader skal skæres for at blive flugter med rammen støtte efter den pyntede er installeret. Placere pyntede i en vinkel ville kræve 120 fod 6 tommer bred pyntede--tillade 20 procent for affald på grund af skæring.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com