Hvor meget tøris til brug i en fryser

November 8

Når man står med en langvarig strømafbrydelse, kan tøris hjælpe med at holde din frosne fødevarer. Hvis du oplever kun en kort strømafbrydelse, fryseren bør fortsat være koldt nok til at beskytte din mad, så længe du holde det lukket fast. Hvis du er usikker på hvilken temperatur din fryser, købe en simpel ovn termometer.

Ved hjælp af tøris i en fryser

I varmt vejr, bør du forvente fødevarer til at blive frosset i cirka seks timer. Strømsvigt længere end det, bør du købe tøris. Kalde dit elselskab og spørge Hvornår service kan forventes at vende tilbage.

For at bevare din frosne varer med tøris, tilføje 50 pounds af is til en kummefryser, 25 pounds for en fryser oven på et køleskab enhed og 20 pounds for en under et køleskab enhed. En kommerciel walk-in fryser vil kræve ca 200 pounds af tøris pr. dag. Disse beløb vil sikre, at din mad er frosset til en 24 timer. Du kan holde ekstra tøris i et separat fryser eller køligere og genopbygge det i fryseren hvis du bemærker betydelig svind.

Sted tøris i et håndklæde eller ark af avisen. Kan du med jævne mellemrum flytte placeringen af varer i din fryser; dem, der er tættest på tøris bliver den koldeste.

Hvordan til at disponere over tøris

Placere ubrugte tøris i et hjælpeprogram vask i et godt ventileret område. Lad din garage døren eller kælderen skot åben hvis det er muligt. Over tid, vil tøris smelte væk og gøre fra en solid til en gas. Kan du køre varmt vand over tøris, men dette vil få det til at ryge. Ikke håndtere tøris direkte med hænderne og sørg for at holde små børn eller dyr af vejen.

Yderligere overvejelser

Tør er tilgængelige for køb på udvalgte tankstationer, vinhandel, supermarkeder og andre virksomheder.

Når du bruger tøris, være omhyggelig med ikke at røre ved den direkte med hænderne. I stedet bruge gummi eller køkken handsker for at beskytte din hud.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com