Hvor meget Trimmer linje gør en manuel fødning Spool tage ca?

January 10

Hvor meget Trimmer linje gør en manuel fødning Spool tage ca?

Monofilamenter skæring linje bruges i mest manuel fødning spoler på streng trimmere bryder ud regelmæssigt mod hårdere overflader. Skære linjen skal regelmæssig udskiftning, og hvis det er erstattet dårligt trimmer spolen ikke længere vil indgå mere linje ud. Forkert vikling og overbelastning er fælles problemer for disse trimmere.

Måling af linjen

Hver model af trimmer, der bruger en manuel fødning spool vil tage en anden længde af linje. Denne linje vil wrap omkring spolen inde skærehovedet og foder ud efter den skærende del bryder ud mod en hårdere overflade. Størrelsen af hovedet og størrelse af spolen vil direkte påvirke mængden af linje, at spolen kan tage før problemer, såsom jamming, opstår.

Hver model specifikationer er i brugervejledningen, spool emballage og for nogle, emballage til linjen trimmer. Som en tommelfingerregel til måling af linjen, udfylde spolen indtil ¼ tommer forbliver mellem linjen og spool flange.

Længde tilnærmelser

De mest almindelige længder af streng for boligejer trimmere spænder fra 9 fod til over 30, afhængigt af om spolen er en enkelt eller dobbelt linje trimmer. Fælles mærker, som Stihl, bruge to linjer og generelt opfylder de 30 til 40 fod. En anden fælles mærke, som ukrudt æder, kan tage 9 til 20 fod afhængig af model af manuel fødning spoler. Homelite, McCulloch, Husvarna, Poulan, Ryobi vil alle tage omkring 20 til 30 afhængigt af stilen af hoved.

Indlæsning af linjen

Fastgør linjen til rullen fast. Hvis modellen bruger to sæt linje cut to stykker i ækvidistant længder. Vind linje efter den retningsbestemte pil i bunden af spolen. Holde linjen stramme og fast mod spool at maksimere mængden af linje, som du kan vedhæfte. Sørg for rækkerne bo parallel og at de forskellige sektioner ikke overlapper hinanden, hvilket vil medføre problemer i fødningen til spolen. Vind linjen, indtil ½ til ¼ af en tomme tilbage mellem linjen og spool flange. Linjen ikke vinden, således at det overstiger spool flangen.

Line diametre

Længden af linjen er vigtige, diameteren af linjen er også nødvendigt at forhindre overbelastning problemer. Tykkelsen af disse linjer vil afgøre, hvor hurtigt linjen vil bryde mod hårdere overflader. Men, som linjen bliver tykkere, trimmeren skal mere hastighed og kraft til at slå skærehovedet. Line diametre er i samme sted som den linie længder. Aldrig overskride disse grænser, diameter, da det vil skade spolen, driveshaft og motoren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com