Hvor meget vægt kan du hænge et tag bandagist?

May 15

Hvor meget vægt kan du hænge et tag bandagist?

Tag spær er designet til at understøtte en struktur tag solidt mens du bruger den mindste mængde af materiale muligt, hvilket mindsker arbejdskraft og materielle omkostninger forbundet med den tagkonstruktion. Fordi spær er designet til at bære en rumvægt belastning på en bestemt måde, kan ikke meget føjes til deres vægtbelastning uden at ofre sikkerhed og deres stabilitet.

Design

Tag spær støtte et tag vægt ved at overføre vægtbelastning nedad og udad til bygningens bærende vægge. De gør dette ved hjælp af top akkorder, som skrånende medlemmer, der strækker sig fra toppen af taget til toppen af de udvendige vægge på tagskægget. De øverste akkorder er bundet sammen af en vandret bunden akkord, der strækker sig fra eave til eave og holder belastningen af de øverste akkorder fra at skubbe den udvendige vægge udad. Den nederste akkord også understøtter nogle af tagets vægt via støtte medlemmer i indre af truss; de indvendige støtte medlemmer overføre vægten fra de øverste akkorder til bunden akkord. Vægt tilføjet til bunden akkord sandsynligvis vil eksponeringsgrænser til Broramme design og kompromittere truss' evne til at støtte tag.

Live belastninger og døde masser

Spær er designet til at bære to typer af belastninger: live belastninger og døde belastninger. En live belastning er en midlertidig belastning, der sætter stress på strukturen. Live belastninger omfatter vind, nedbør, mund trafik og alle andre vægt, der kommer og går. En døde belastning er båret konstant til Broramme. Døde belastninger omfatter vægten af den struktur, tagdækning materialer, indvendige materialer såsom gips og isolering, møbler og lagrede emner samt vægt hængende fra truss. Enkelte spær er designet til at bære levende og døde belastninger, der ikke overstiger en maksimal grænse specielle til hvert truss design; belastningen grænserne er udtrykt i pounds per kvadratfod.

Typiske belastninger

Den typiske live load placeret på en struktur tag varierer afhængigt af bygningens anvendelse og placering, og vejret er den primære bekymring. Live belastninger en bandagist skal baere bestemmes af lokale bygningsreglementer. Hvis den nederste akkord af et tag bandagist fungerer som et gulv tværbjælke, som i et kvistværelse, det bærer en live belastning, som også varierer afhængigt af brug, men en typisk levende gulv belastning for et beboelses rum er ca 40 pounds per kvadratfod. Den døde belastning på bunden akkord af en bandagist varierer med vægt på materialer tilknyttet det, såsom gips på loft; en typisk belastning er 5 og 10 pounds per kvadratfod. Alle vægt hængende fra til Broramme har skal føjes til den eksisterende belastning, døde; Hvis den samlede vægt overstiger grænsen på belastning af truss, kompromitteret truss.

Løsninger

Kompromitteret spær kan føre til alvorlige strukturelle problemer såsom bukkende ydervægge, sagging højdedragslinjer og tag sammenbrud. Hvis døde belastninger skal hænges fra spær, så kan yde ekstra støtte ved bjælker installation støtte vinkelret på spær, mindske span af bunden akkorder og øge deres evne til at bære vægtbelastning. En anden mulighed er at hænge vægten fra en stråle, der strækker sig over flere spærfag, som udvider området hvorfra vægten hænger og nedsætter den per-square-foot belastning. Selvfølgelig, er den nemmeste og sikreste måde at undgå potentielle strukturelle problemer at undgå at sætte nogen vægtbelastning på en bandagist, der overstiger dets originale design grænser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com