Hvor meget vægt kan en tomme isolering bestyrelsen Hold?

January 4

Hvor meget vægt kan en tomme isolering bestyrelsen Hold?

Skum boards bruges til at isolere alle dele af huset, herunder områder, hvor strukturelle styrke er et aktiv, såsom tagene og plader, og mod fundament vægge. Den vægt, som en isolering bestyrelsen kan holde, eller modstå, omtales som trykstyrke. Isolerende bestyrelser er fremstillet med forskellige satser af trykstyrke, så mængden af vægten man kan holde afhænger af produktet.

Trykstyrken

Deformation og trykstyrke er relaterede værdier i bestyrelsen isolering. Trykstyrken måler det punkt, hvor et materiale mislykkes under belastning anvendes. Deformation er strukturelle forvrængning, hvor materialet mister sin form. Skum boards er målt til trykstyrke når deformation når en bestemt procentsats af dens tykkelse. Der findes flere typer af skum bord, og de fremstilles med en vifte af trykstyrken ratings til opførelse behov.

Skum bestyrelsen i byggeriet

Stive isolering eller skum board, der bruges til isolering i tag, vægge og fundament vægge og plader i en vifte af bolig- og erhvervsejendomme konstruktion. Bestyrelsen isolering bruges til konstruktion skal kunne modstå vægten af byggematerialer og masser af struktur, mund trafik, og understreger under installationen. Instituttets vægge er underlagt hydrostatiske pres fra ophobning af vand i opfyldning, og bestyrelsen isolering skal modstå dette pres og laterale trykket fra vægten af jorden.

Bestyrelsen tykkelse

Skum bestyrelsen fremstilles i forskellige kvaliteter og tætheder, og trykstyrke er forbundet med disse klasser, snarere end tykkelse. Plader af forskellige tykkelse vil blive bedømt med samme minimum trykstyrke. Tykkelse er valgt for R-værdier, som er målt per inch tykkelse. Skum isolering R-værdier spænder fra R-4 til R-8 pr. tomme tykkelse, eller to til tre gange større end r-værdi på andre isoleringsmaterialer af samme tykkelse.

Hvad bestyrelsen kan holde

American Society for Testing and Materials sætter standarder for minimum trykstyrke for skum boards. Polyisocyanurate eller polyiso, bestyrelsen, for eksempel, har til at opfylde et minimum erklærede trykstyrke af 16 pounds per kvadrattomme (psi). Isoleringen er ofte fremstillet med en trykstyrke, der er højere end mindst. ASTM standarder er baseret på kortsigtede belastningsforhold. Langsigtet, løbende belastninger kan forårsage skumprodukter at krybe, og dette skal beregnes i designet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com