Hvor meget vægt kan hærdet glas Hold?

November 28

Hvor meget vægt kan hærdet glas Hold?

Hærdet glas er en type sikkerhedsrude anvendes til vandret glasoverflader hvor yderligere styrke er nødvendig, ligesom reoler eller bordplader. Når det bruges til disse overflader, skaber hærdet glas et klart overblik gennem overfladen med bedre stabilitet end traditionelle glas. Forståelse vægtgrænser for at overfladen vil forhindre brud fra at lægge for stor en belastning på glasset.

Hærdet glas

Hærdet glas starter som almindelig glas, men efter en varmebehandling, glasset bliver stærkere. Sammenlignet med almindeligt glas, er hærdet glas fire gange stærkere, ifølge "Engineering materialer: polymerer keramik og kompositter" af A.K. Bhargava. En af egenskaber af hærdet glas er den måde, det bryder. I stedet for at skabe skårene, falder det fra hinanden i små småsten af glas. Dette sker når en kraft påføres i en koncentreret område på glasset efter det er blevet hærdet. For at undgå glas bryde, skal det bestilles til størrelse fra firmaet glas. Selskabet vil skære og polske glasset før du behandler det med varme til at styrke det.

Afstanden mellem understøtter

Afstanden mellem understøtter spiller en rolle i hvor meget vægt de hærdet glas kan holde. Den mere plads mellem understøtter, mindre vægt i hærdet glas kan håndtere. For eksempel, bør 1/4-inch tyk hærdet glashylder støttes ikke længere end 2 fod 4 inches fra hinanden til at holde op små nips. Hvis du har brug for bredere spænd, tilføje støtte parentes midt i længden af hærdet glas.

Glas tykkelse

Tykkelse er afgørende for mængden af vægten af hærdet glas kan støtte. Tykkere glas vil rumme op mere vægt end tyndere glas. For overflader, der skal støtte mere vægt end blot et par billedrammer, vælge den tykkeste hærdet glas kan du finde til overfladen. Sammenhængen mellem glas tykkelse vægt understøttes er ikke lineær. For eksempel vil en 1/4-inch tyk stykke hærdet glas støttet hver 1 fods støtte omkring 292 lb per kvadratfod. Hvis du havde en 3/4-inch tyk stykke understøttes på samme måde, det kunne holde op omkring 3,268 £ per kvadratfod.

Understøttede vægt

Ved at kombinere afstanden mellem understøtter og tykkelsen af glasset vil hjælpe dig med at finde vægten glasset vil støtte. Vægt for glas er givet i pounds per kvadratfod. Du kan bruge diagrammer for traditionelle glas til at anslå den belastning, der understøttes af hærdet glas. Bare multiplicere tallene med fire da hærdet glas er fire gange stærkere end traditionelle glas.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com