Hvor meget vægt kan jeg trække på en palle lastbil?

November 13

Når du bruger en palle, lastbil, er det vigtigt at kende sin håndtering kapacitet, så elevatoren ikke er beskadiget og til at sikre, at du, som en operatør er ikke såret. Hver palle lastbil har en grænse, og mængder af vægt, der kan håndteres varierer mellem maskiner. Hvis du har en instruktionsbog, Sørg for at tjekke specs til at se, hvad kan og ikke kan gøres med din specifikke model. Fabrikanten afprøver grænserne for hver enhed og giver sikker håndtering instruktioner til brugere.

Vægt kapacitet

Palletrucks er forskellige i vægt kapacitet og penge. Som en tommelfingerregel, jo dyrere lastbilen, det mere vægt, den kan håndtere. Følgende er eksempler på vægt kapacitet: Standard håndbetjente palletrucks kan have rækkevidde kapacitet af 3.300 til 6.600 pund; ujævnt terræn lastbiler spænder fra 2,640 til 7.700 pund; galvaniseret og rustfrit stål kan variere fra 2.200 til 4.400 pund; og tunge lastbiler kan variere op til 22.000 pounds.

Drevet palletrucks

Hvis du flytter tungere byrder, kan du overveje en powered Palle lastbil. Motoren er elektrisk og tager stamme fra dine ben, arme og ryg. Alle palletrucks er designet til at give brugervenlighed, ligegyldigt hvor tungt lastet. Det beløb, du kan flytte med en palle truck er stadig afhængig af din styrke og kondition uanset hvor let hjul og jack arbejde. En powered palletrucks kan lette presset og tillade dig at arbejde så længe dejen er opladet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com