Hvor meget værdi kan erstatte gulvbelægning tilføje til dit hus?

May 10

Købe et hus er en stor køb. At holde det i topform kan være dyrt, så at vide, hvilke ændringer at gøre kan være afgørende for at øge sin værdi. Afløser gulve teeters på hegnet mellem øget hus værdi og pengepung ansvar; markedsfaktorer, ejendele vurdering og kvarteret comparatives vil påvirke bundlinjen og afgøre, hvilken måde værdiansættelsen går.

Værdiansættelse faktorer

Med hensyn til fast ejendom vurdering, værdi anses for hårdt værdi (firkant længde, antallet af værelser, badeværelser, strukturelle tilstand og kvarteret comparatives) og blød (kosmetiske tilstanden af ejendommen som det vedrører omsættelighed).

Hvis du ønsker at øge værdien for at lette en top-dollar salg, snazzy gulvet renoveringer kan tiltrække en køber, men det gør ikke garantere øget værdi. Ifølge den nationale sammenslutning af mæglere (NAR), er den største stigning i værdi til et hus badeværelse og køkken renovering (tilføje værelser og firkantede optagelser). Selvom afløser gulve kan bidrage til hjemmets afsætningsmarked indanke og hjælpe en sælger, sælge for top dollar at hans nabolag comps udpege, der er lidt beviser for afløser gulve tilføjer hårdt værdi til et hjems anslåede værdi. Gulvbelægning, anslåede værdi er afhængig af tilstanden af gulvets struktur (sub gulv tilstand) og ikke på kosmetiske udseende.

Marts 2009 artikel i "Ejendomsmægler Magazine," fra en arkitekt: 6 overkommelige måder at gøre din programoversigter mere attraktive, af David Applebaum, foreslår at gå overbord på gulv ikke vil netto dig øget værdi. Ifølge Applebaum er gulvbelægning et æstetisk valg, at mange mennesker ønsker at gøre for sig selv; de kan ikke lide at betale for dyre renoveringer de kan rive ud og erstatte.

Tendenser vs værdi

Tendenser kan øge øjeblikkelige markedsværdi, men kunne faktisk formindske værdien hjem senere ned på linjen og blive en værdi ansvar. Tendenser er cyklisk: at $25.000 eksotisk træ gulv kan være alle vrede lige nu men kan ikke holde op til test af værdi, når tendenser Skift.

Pant i fast ejendom taksator evaluering vil være den mest betydningsfulde faktor for hvor meget dollar værdi du vil få ved at erstatte ordet. Hus værdi, bestemmes som den vedrører anslåede værdi, ved at sammenligne ligesom med ud, så hvis et flertal af huse, der har solgt i dit nabolag har træ og/eller flise gulve, og du har bare erstattet, dine gulve med nye vinyl, du er gonna miste værdi i vurdering; Hvis du har opgraderet din etager over standard kvarter comps, så længe dine omkostninger ikke sætte dig over nabolaget cap, kan du dog få en bule i værdi.

Egenkapital vs værdi

Hvad du skylder på dit realkreditlån er en faktor i hvorvidt afløser gulve vil tilføje værdi til dit hus. Hvis dit nabolag indstiller cap værdien som $300.000 for en 3.200-square-foot tre-værelses hjem og du skylder $298,000 på dit realkreditlån, vil ændre gulvbelægning sætte dig hovedet på værdi indtil din neighborhood værdiansættelse justerer for at rumme forskellen.

Ifølge Reggie Hock, en ejendomsmægler med Exit Realty nord i San Antonio, Texas, nationale gennemsnit viser, at i et stabilt marked, hjem vil stige i værdi op til 5 procent om året. "Hvis du er bekymret om at tilføje værdi til et hus, skal du omhyggeligt afveje omkostningerne af skiftende gulvet mod tre faktorer: kvarter comparatives, dit samlede realkreditlån og de nuværende markedsvilkår," sagde Hock.

Æstetiske værdi

Nydelse og følelse af stolthed har deres eget værd. Hvis du er ligeglad med overvejelserne om monetære vurdering, vil ændre gulvene helt sikkert tilføre betydning til dit hus; hvor meget og hvad er subjektive til din personlige definition af værdi.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com