Hvor meget vand bruger den til at gøre en belastning af vasketøj?

December 8

Top-Load vaskemaskiner

Den samlede fordel af de populære top-load vaskemaskine er upfront omkostninger, når de køber en. De kan også udføre større belastninger og har varierende belastning indstillinger typisk tage en time eller en lidt mindre til at vaske en belastning. Med udvidelsen af miljøbevidsthed, har top load skiver trukket en mere negativ indvirkning til besparelser på El, vandforbrug og vaskemiddel skik. Top load skiver kan bruge op til 40 gallon vand pr belastning mellem fyld og skyl cyklusser på fuld belastning. En central omrører gennemdrøfte tøj omkring, at kompromittere levetiden af tøj. Mængden af vaskemiddel i top load skiver kræver mere vand til at skylle effektivt rengøringsmiddel fra tøjet.

Den Front-Load vaskemaskine

Front-Load skiver bruge 40 til 75 procent mindre vand--10-24 gallon--end deres top-load modstykker. Da vask tromlen placeres vandret i skiver på forsiden, vandstanden kan nå ikke mere end halvdelen af karret. Mindre vand er nødvendig, fordi der er ingen central omrører. Tromlen bruger interne paddles til at agitere tøj og bruger tyngdekraften til at tegne tøj gennem vandstanden. Således er de blidere på tøj. De bruger forskellige rengøringsmiddel, som kan koste mere og blive vanskeligere at finde i regioner hvor front-loads er ikke så populær, som tager mindre vand til at skylle effektivt rengøringsmiddel fra tøjet. Brug mindre vand og tyngdekraft, skyl de tøj mere effektivt som også resulterer i mindre energi, der kræves til at tørre tøj. Men de er meget dyrere end top-load skiver. De kan tage op til dobbelt så lang tid at fuldføre en vask cyklus som en top loader og har en mere begrænset lasteevne.

Vejer mulighederne

Som er tilfældet med alt, varierer effektiviteten af de enkelte mærker og model om vaskemaskiner. Top-load skiver er nu tilgængelige i energibesparelser modeller, der bruger mindre vand. Men de er dyrere end de mindre effektiv skiver, der bruger mere vand. Dette er det samme for front-load skiver. Du får hvad du betaler for. Jo højere omkostninger for enheden, den mere effektive det vil mest sandsynligt være. En premium-mærke, energieffektive top-load washer vil højst sandsynligt være langt mere effektivt i dag end den laveste generiske mærke front-load skive.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com