Hvor meget vand bruger en Front Loading vaskemaskine?

July 20

Den grønne bevægelse har affødt megen begejstring om energibesparende apparater, og når det kommer til front-loading vaskemaskiner, hype kan være velbegrundet. Front-loading maskiner er mere energieffektive end deres traditionelle modstykker. Ud over at spare energi, men reducere frontlæssere også vandforbruget med op til 40 procent i forhold til top-loading maskiner, Californien Energy Kommissionen.

Design

I modsætning til traditionelle top-loading vaskemaskine, som kræver en fuld balje med vand og en omrører til rent tøj, ligesom front-loading maskiner spin tøj vertikalt, i en tørretumbler. Tøj konstant cirkel gennem sæbevand i bunden af tromlen; hele karret behøver således ikke at være fuld af vand for at vaske alle tøj.

Vand faktor Rating

Selvom alle front-loading vaskemaskiner er mere effektiv end top læssemaskiner, specifikke mængden af vand, der anvendes, afhænger af den model, du bruger. Energy Star bruger en formel, der omtales som vand faktor til at sammenligne forskellige maskiner. For at finde vand faktor, opdele kapaciteten i maskinen af mængden af vand, der anvendes. For eksempel, ville en maskine med en kapacitet på 3,0 kubikfod, der bruger 30 gallon vand per cyklus have en vand faktor 10. Kigge efter den laveste vand faktor, når du er shopping for maskiner.

Omkostningsbesparelser

Ifølge The Alliance for vand effektivitet, vil den gennemsnitlige familie på fire bruger 12.000 gallon vand pr. år ved hjælp af en top-loading maskine. Ved at skifte til en mere effektiv Frontlæsser, kunne du spare så meget som 6.000 gallon vand om året. Derved sparer du penge på din vandregning samt på den energi, der kræves til at opvarme vandet.

Overvejelser

Jo, bygger din frontlæsser vandeffektiviteten i sidste ende på de valg, du foretager. Før du køber din nye maskine, overveje din families behov og købe en vaskemaskine med en passende balje størrelse. For store familier, købe en maskine med en større balje størrelse vil være mere effektiv, men for en husstand på en eller to personer, det er billigere at købe en maskine med en mindre balje.

Sørg også for at vaske dit tøj, når du har en fuld belastning af vasketøj. Vask flere små belastninger i stedet for én stor belastning spild af vand. Det betyder ikke, at du vil overbelaste din maskine, selv; Når tøj er stuvet sammen i karret for stramt til at bevæge sig frit, får de ikke så rene.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com