Hvor meget vand du sparer med en Front Load Washer?

August 18

Front-loading vaskemaskiner afviger fra top læssemaskiner i vandforbruget og tid, det tager for at vaske en belastning. Front-loading vaskemaskiner er mere energieffektive i El, varme og vand behov.

Vandrette vask

En front-loading vaskemaskine tumler tøj som en tørretumbler mens tøjet er vasket, skylles og spundet tør. Vandet fylder halvvejs i tromlen og tøj gå ind og ud af vandet som de tumler rundt.

Vandforbrug

Front-loading vaskemaskiner kan skære vand omkostninger med så meget som 40 procent over mængden af vand, der bruges med en top-loading vaskemaskine. Frontlæsseren bruger omkring 20 til 25 gallon af vand i hver fuld belastning, mens en top loader generelt bruger 40 gallon af vand. Californien energi Kommissionen siger, at en frontlæsser sparer omkring $850 i rengøringsmiddel og vand omkostninger under apparatets liv. Denne form for maskine kan gemme en gennemsnitlig husstand op til 7.000 gallon per år.

Fordele

Front-loading vaskemaskiner spin ud mere vand fra tøjet i spin cyklus, faldende tørretiden behov i tørretumbleren, Californien Energy Kommissionen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com