Hvor meget vand er en græsplæne med Kentucky Bluegrass brug?

October 23

Hvor meget vand er en græsplæne med Kentucky Bluegrass brug?

På grund af dens lavvandede rodsystem og tørstige karakter kræver Kentucky bluegrass mere vand end andre typer af græsplæner. Brug effektive vanding strategier for at holde vandforbruget til et minimum.

Nye græsplæner

Vand nye græsplæner, ofte men let. Vand to eller tre gange dagligt i de første to uger, så gradvist reducere hyppigheden, når græsset spirer.

Beløb

En etableret Kentucky bluegrass græsplæne behov omkring 2 inches vand om ugen om sommeren til at holde det grønne, ifølge Agrilife forlængelse. Hvis stresset af utilstrækkelig vand i varmen sommer, vil græsset gå hvilende.

Vanding

Hyppige lys vanding tilskynder lavvandede rødder. I stedet vand dybt for at mætte rodzonen. Brug effektive vanding metoder, der minimerer fordampning, såsom vanding langsomt for at forhindre afstrømning og vanding i en dybde af omkring 6 inches. Vand tidligt om morgenen at undgå varme og fordampning; i nogle dele af landet tilskynder aftenen vanding sygdomme. Soaker slanger er mere effektiv end sprinklere, at sprøjte vand ind i luften.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com