Hvor meget vand i en Top-Loading vaskemaskine?

January 28

Top-loading vaskemaskiner udføre godt for at rengøre tøj, men ofte bruge en masse vand i processen. Selv om mængden af vand, der anvendes afviger lidt belastning størrelse, kan den gennemsnitlige konventionelle Vaskemaskine bruge op til 40 gallon af vand til at vaske en fuld belastning af vasketøj. Derfor, når det drejer sig tid til at udskifte en top-loading vaskemaskine, folk nogle gange købe mere energi-effektive top-læssemaskiner eller front-loading skiver, som begge bruger mindre vand end deres ældre kolleger.

Typiske vandforbrug

Forskellige typer af vaskemaskiner bruge forskellige mængder af vand til den samme størrelse belastning af vasketøj. Typiske top-load vaskemaskinen bruger ca 40 gallon af vand til at fuldføre en fuld vask belastning, konstaterer forbruger energi Center-webstedet. En højeffektiv foroven skive forbruger næsten en fjerdedel mindre vand end ældre modeller, ifølge webstedet Energy Star. Front-loaders bruge den mindste mængde af vand fra alle vaskemaskiner tilgængelige. En front-loading maskinen kræver mellem 20 og 25 gallon af vand til en fuld vask belastning.

Årlige vandforbrug

Den gennemsnitlige amerikanske husstand vasker ca 400 masser af vasketøj hvert år. Det svarer til ca 16.000 gallon vand brugt gør vaskeri i en top-load vaskemaskine. Til sammenligning bruger en front-loading vaskemaskine næsten halvdelen denne mængde vand pr. år. Hvis du gør omkring 400 full-size vask indlæser et år med en skive på forsiden, forventer at spare cirka 7.000 gallons af vand i løbet af denne tid.

Hvordan forskellige skive typer bruge vand

En top-loading vaskemaskine tromlen er placeret vertikalt. Du åbner en dør på toppen af vaskemaskinen og placere Tøjvask inde. En agitator i midten af tromlen flytter vasketøj overalt i en vaskebalje, fyldt med vand og opvaskemiddel, som det renser tøj. Højeffektiv top-læssere bruger normalt en propel i stedet for en omrører spin tøj i en vaskebalje og rense dem. Fordelen ved propellen er at det kan spinde mere effektivt end en omrører, og derfor mindre vand er nødvendig for at rengøre tøj. En front-loading vaskemaskine er designet med en vandret tromle, der ligner en typisk tørretumbler. Sin dør er på forsiden af vaskemaskinen. Når tøj er sat inde i tromlen, vand fylder vaskebalje — lige nok til at dække bunden halvdelen af karret. Det spins vaskeri elementer, så de roterer ind og ud af vand og sæbe, indtil de er rene. Forskellen i design muliggør front-loading skiver til at bruge lidt mere end halvdelen af vand, som en top-load washer gør.

Skive alternativer

Nyere vaskemaskiner bruger mindre energi end konventionelle Vaskemaskine til rent vasketøj. I nogle tilfælde bruger højeffektiv top-læssere og front-loading maskiner så meget som 70 procent mindre energi end typiske top-læssemaskiner. Det svarer til en samlet besparelse på ca $850 i vand og vaskemiddel omkostninger over levetiden af maskinen, ifølge forbruger energi Center. Bruge mindre energi betyder ikke du ofrer en vaskemaskine rengøring. Mere energi-effektive vaskemaskiner kan faktisk rent tøj bedre end konventionelle maskiner. Visse front-loading skiver bruger strøm af damp kan trænge stoffer og fjerne lugte og pletter dybt i tekstiler, forlader tøj renere og godt steriliseret.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com