Hvor meget vand & sollys behøver en bønne plante?

November 2

Snap bønner er kjole i alle regioner i USA. De er en tidlig sommer plante. Bønner vil spire inden for seks til otte dage bliver plantet, og som vinstokkene vokser og twist, de vil producere bønner i en til to måneder. De fleste bean planter er høstet tidligt nok i år at have et andet angivet plantet.

Vand

Vand dine bønne planter mindst én gang hver dag. Helt blød planter fra toppen til bunden. Hvis de er indeholdt i beholdere, vand dem indtil vandet løber ud af bunden af beholderen. Hvis de er plantet i jorden, vand indtil jorden er mættet. Dog ikke kingsize planterne. Hvis du tillader vand til pyt op i jorden eller langs bunden af planten, planten vil blive oversvømmet og rod struktur vil dø. Under specielt varme måneder og tidspunkter for lidt regn, vandplanter dine bønner i de tidlige morgentimer og i de tidlige aftentimer. Dette holder vand fordamper straks og giver bønnerne en chance for at absorbere vandet.

Sollys

Plante dine bønner i et sted, hvor de vil have fuld sol, hvilket er vigtigt for en bønne plante udvikling. Bean planter lever ikke meget længe. De vokser, blomst og producerer frugt i span af et par måneder. Planterne skal derfor så meget sollys som muligt til at vokse til deres maksimale højde og til at producere det maksimale antal bønner pr. udbytte. Sørge for at holde dine bønne planter i sollys. Fortvivl ikke hvis dagene er overskyet eller uklar, da bønnerne vil stadig kunne få næringsstoffer fra solen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com