Hvor meget vil det koste mig at køre en luft Conditoner?

August 16

Lufttemperaturen og kvalitet er blandt de største faktorer i hjem komfort. Derfor, er de fleste hjem nu udstyret med nogle type af aircondition enhed, enten i form af en central air system eller vindue air condition. Uanset om du tilføjer et klimaanlæg til dit hjem eller købe en enhed til en egenskab, der ikke har en (f.eks. en lejet lejlighed), er det vigtigt at vide, hvor meget kører enheden vil koste dig.

Gennemsnitlige omkostninger

Vide, hvad den gennemsnitlige udgifter til drift af balsam er. Dette vil hjælpe dig med at afgøre, om airconditionanlægget kører effektivt. Fra 2009, boliger i USA var et gennemsnit af 2,330 fødder og gennemsnitlige el-regningen var $400 om måneden. Op til en halv dette lovforslag, eller omkring $7 pr. dag, går til opvarmning og køling omkostninger. Hvis du bor i en meget mindre hus eller lejlighed, kan du dog kun ét vindue air conditionere gør køling. I dette tilfælde, hvis balsam er medium i størrelse, til den gennemsnitlige anskaffelsespris af 12 cents per kilowatt-time, vil din air conditioner koste omkring $80 per måned (omkring $2.60 per dag) for at køre.

Controllere

Købe en programmerbar controller til din klimaanlægget. Disse enheder slår air conditionere og slukker baseret på dine indstillinger således at klimaanlægget ikke vil være på, selv hvis du glemmer at slukke den. Det hjælper også med at holde din regning fra spiking fordi antallet af timer enheden kører holdes konstant. En controller kan reducere din elregning af op til 15%, eller hvad der udgør op til en fjerdedel af din klimaanlæg omkostninger.

Vedligeholdelse og rengøring

Øve god rengøring og vedligeholdelse vaner. Når du ikke opretholder din ejendom (f.eks., du ikke forsegle revner omkring windows, ikke sætte i nok isolering), kold luft kan undslippe fra dit hjem, mens varm luft kan finde sin vej inde. Derudover styrker ikke rengøring af filtre og kanalerne din opvarmning og afkøling ordning til at arbejde hårdere for at cirkulerer kold luft ind gennem huset. Optrappe dit spil i disse områder kan reducere din aircondition bill med op til 50%.

Behov og plads

Køre klimaanlægget efter behov, og kun i den kvadratfod der skal nedkøles. Hvis du vil være væk i et par timer, ikke forlade airconditionanlægget kører så huset vil være cool, når du kommer tilbage. En god klimaanlægget bør cool dit hjem i et par minutter (ikke mere end en halv time), så kører enheden præventivt er ineffektive. Hvis du ved du ikke vil være særlig værelser og har et vindue enhed, lukke døre til værelser du ikke vil være i, så klimaanlægget har cool kun pladsen du bruger og kan være slukket hurtigere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com