Hvor ofte bør du blæse ud din tørretumbler?

April 24

Hvor ofte bør du blæse ud din tørretumbler?

Tilstoppede tørretumbler udluftninger og kanalen arbejde vil medføre længere tørretider for tøj, byrde du med højere elektricitet koster fordi tørretumbleren skal arbejde hårdere skubbe luft, og kan forårsage en brand hvis lint og andet snavs inden en kanal bliver for varmt.

Alle tre problemer kan undgås helt, så længe du er villig til at blæse ud din tørretumbler på en regelmæssig basis. Her er hvad de skal gøre.

Det er tid

Som en grundlæggende tidsramme, overveje blæser ud din tørretumbler mindst én gang om året. Det er nemt at huske at trække og rense filteret lint, hver gang du tørre tøj, men det er en smule vanskeligere at vælge et tidspunkt, som du vil huske at blæse ud din tørretumbler. Pick i begyndelsen af en sæson, siger forår for eksempel, og holde sig til, som tiden for årlige tørretumbler kanalen vedligeholdelse.

Gør jobbet

En gang om året du nødt til fysisk fjerne kanalen slange fra kanalen port på din tørretumbler. Du kan brug for en skruetrækker til at fortryde klemmer, der holder det, men det er endnu bedre, hvis pres-stik, der bogstaveligt talt få presset på at forsegle bruges. De trække bare ud, og vil spare en masse tid og besvær ved rengøring.

Når afbrudt, kan du bruge en pensel til at feje ud lint på aftræk og tørretumbler overflader, men du skal have en blæser til at blæse ud af kanalen arbejde.

De nemmeste måder er at enten vende slangen på en shop-vac og blæse high-powered luften gennem udluftningsanordning eller bedre karmen, brug en høj hastighed løvblæser.

Selv om en løvblæser fungerer betydeligt bedre end en shop vac, skal du sørge for at slangen ikke flap rundt og forbliver relativt stadig. Vingerne kan være til skade for både dig og slangen, og hvis du er i tvivl om denne procedure, i stedet bruge shop-vac.

Husk, sikkerhed først. Høj hastighed luftstrøm vil forårsage lint og debris at blive blæst med kraft. Altid bære handsker og beskyttelsesbriller for beskyttelse.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com