Hvor ofte bør du vand Floratam græs?

December 25

På tværs af varmt, mild vinter klimaer i det sydligste USA, i amerikanske Institut for landbrug plante hårdførhed zoner 8b og varmere, dominerer St. Augustine græs som en græs græs i hjem værfter. Floratam er en sort udviklet i fællesskab af University of Florida og Texas A & M, og udgivet i 1970 ' erne. Bredere end sædvanligt blade knive og lilla rød kører stængler af Floratam vokse hurtigt i sommervarme og fugtighed. Det gør ikke tåle skygge og vinter frosten meget godt.

Nyligt etablerede græsplæner

For at etablere en Floratam St. Augustine græs græsplæne, kviste, er stik eller ruller af sod lagt på tværs af en ejendom i foråret eller sommeren. Når luften og jordbunden temperaturer er varm, er rod og skyde vækst hurtigste, at sikre et stærkt rodsystem og tætte tæppe af blade før kølighed om vinteren. I de første syv til 10 dage, overrisle dagligt for at anvende 1/4 til 1/2 tommer vand for at holde de nye Floratam planternes rødder jævnt fugtig. I anden gennem fjerde uger efter plantning, overrisle 1/4 til 1/2 tommer hver to til tre dage. Efter en måned, skal der anvendes en regelmæssig vanding tidsplan.

Floratam vandbehov

En etableret Floratam græsplæne behov mellem 1/2 og 3/4 tommer vand hver 10 til 21 dage i de kølige uger for sent efterår igennem det tidlige forår. I varmen i midten af foråret gennem midten af fall kræves denne samme beløb hver to til fem dage, afhængig af jordtype og vejr. Naturlig nedbør er den primære vandkilde for alle St. Augustine græsplæner, så supplere regn med kunstvanding som nødvendige for at nå målet på 3/4-inch i at opretholde en sund Floratam græsplæne.

Virkningerne af jord

Sandet jord holde mindre fugt end lerjord eller ler jord. Sandet jord kræver hyppigere vandingerne end lerjord. Pointen med kunstvanding en Floratam græsplæne er at give fugt kun til de regioner i muldlaget, der indeholder rødderne. Anvende for meget vand er ødsel, mens lidt fugt tilskynder lavvandede rødder. I sandjord tisser anvender 1/2 til 3/4 tommer af kunstvanding top 12 inches af jord. I ler fugter vandet beløbet de top 6 til 8 inches. Disse er jorden dybet hvor Floratams rødder dvæle.

Vanding indsigt

Det er bedre at vandet sjældent og dybt end mange lys, lavvandede vanding begivenheder på en Floratam græsplæne. En god indikator for behovet for at overrisle er når 30 til 50 procent af blade knive på Floratam plænen begynder at vise tegn på vand stress--når knivene nå en lidt grå nuance og blad blade krøller. En vand-tørstige St. Augustine græs græsplæne vil også vise dine fodspor efter du gå over det. Hvis blade knive foråret tilbage efter du gå over græsplænen, findes rigelig vand på græsplænen græs væv.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com