Hvor ofte kan jeg sætte kvælstof på min græsplæne?

March 4

Hvor ofte kan jeg sætte kvælstof på min græsplæne?

En velholdt græsplæne er frodig, grønt og sundt. En vigtig del af græsplæne vedligeholdelse er korrekt befrugtning, og det vigtigste næringsstof er kvælstof. Den rigtige mængde af nitrogen fremmer en sund græsplæne, men under - eller slut - application kvælstof forårsager skader og katastrofer, både til din græsplæne og miljøet. Lære de ordentlig mængder af kvælstof til at anvende på din græsplæne, oprette en ansøgning tidsplan og holde sig til det for en smuk græsplæne, som naboerne vil misunde.

Kvælstof

Planter har brug for kvælstof til protein produktion og fotosyntese. Nitrogen er en nøglekomponent i klorofyl, pigment, der gør planter grønne; Derfor fremmer kvælstof en frodig, grøn farve i din plæne. Kvælstof stimulerer tæt vækst og hjælper turf græsser forblive sunde at kæmpe mod sygdomme.

Hvorfor befrugte?

Selv om luften består af 78% nitrogen, kan ikke de fleste planter bruge atmosfærisk kvælstof. Kvælstofkredsløbet, som bruger nedbør til at flytte kvælstof fra luften til jorden hvor mikroorganismer vende det til anlægget-anvendelige kvælstof, tager ofte for lang tid at genopbygge kvælstof i plænen før græsset viser tegn på en mangel. Gødning anvendes for at modvirke denne mangel.

Hvor ofte?

Typer af græsplæne græs og dit område klimatiske forhold afgøre, hvornår din græsplæne behov en anvendelse af kvælstofgødning. For eksempel, anbefaler Texas A & M udvidelse Turf Grass Specialist R. L. Duble to ansøgninger af en generel gødning pr. år, plus to ansøgninger af kvælstofgødning i løbet af sommermånederne for sydlige områder af Texas. John gade, en gartner fra Ohio State University udvidelse, anbefaler fall og slutningen af efteråret anvendelser af gødning over foråret og sommeren applikationer. Check med din county kooperative udvidelse kontoret for de bedste praksis i dit område.

Forholdsregler

Selv om den korrekte brug af kvælstof til gøde din græsplæne medvirker til at skabe en sund græsplæne, er misbrug dyre. Kvælstofgødning behøver vand og tid til at ændre kvælstof ind i en form, som planterne kan bruge. Ubrugte kvælstof siver ned i jorden og fra planternes rødder eller kører med regnvand eller vanding vand, potentielt forurener vandveje. Overdreven befrugtning fremmer også sygdom og hurtig vækst, og hurtige vækst betyder mere slåning for dig. Manglende befrugtning fører til gulnet græsplæner, der inviterer skadedyr og sygdomme. Følg altid fabrikanter anbefalinger, når du anvender kvælstofgødning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com