Hvor ofte skal du ændre varme System filtre?

December 14

Hvor ofte skal du ændre varme System filtre?

Et snavset luftfilter kan påvirke hvor effektivt din opvarmning eller aircondition enhed funktioner. Tilstoppede filtre begrænser ordentlig luftstrømmen tvinger systemet til at arbejde hårdere for at skubbe den nødvendige luft ind i hjemmet. Resultatet er en højere opvarmning eller køling bill. Derudover de fleste filtre samle op og fælde støv og allergener. Når filtre ikke er renset eller ændres, vil uundgåeligt nogle af denne uønskede rester gøre sin vej ind i din luft.

Generelle oplysninger

Ændre et luftfilter er en let opgave i de fleste tilfælde. Alt det kræver er kendskab til typen af opvarmning og air conditioning enhed, hvor filteret er inden for enheden, typen af filter anvendes, størrelsen af filter kræves og hvor ofte det skal udskiftes. Disse oplysninger er let tilgængelige via producentens Orienteringshæfte leveres sammen med systemet. Det afslører også producentens anbefaling med hensyn til timing for filter rengøring eller udskiftning.

Planlagte ændringer for forskellige typer af filtre

Air Conditioning og varme anbefaler skiftende luftfiltre som angivet af fabrikanten af opvarmning eller afkøling enhed når det er muligt. De også opmærksom på, at i mange lokaliteter, der er virksomheder rådighed til at udføre service nemlig en hvem ikke ønsker at gøre vedligeholdelsen selv.

Ifølge penge Pit skal de fleste standard luftfiltre ændres oftere under peak brug som sommer og vinter. De anbefaler en månedligt skiftende eller ingen mere end hver tredje måned.

Western opvarmning og køling, Inc. siger meget afhænger af typen af filter bliver ændret. De anbefaler udskiftelige 1-tommer filtre ændres bi-månedligt, mens de tykkere 4-tommer sorter kan vare en fuld seks måneder før en ændring er nødvendig.

I rækkefølge for højeffektiv partikel luft eller HEPA, filtre til at gøre deres job, skal de også ændret eller rengjort rutinemæssigt, om hver tre måneder.

Papir og glasfiber filtre, uanset mærke, typisk vare ikke længere end tre måneder.

Nogle vaskbar filtre, som dem af aluminium, kan rengøres kun efter behov. Men de skal kontrolleres rutinemæssigt for at undgå snavs oprustning.

Inspectapedia siger cascaded luftfiltre kræver månedligt skiftende.

Såkaldte "levetid" filtre såsom elektrostatiske eller elektroniske versioner kræver ofte professionel vedligeholdelse på grund af deres særlige behandling egenskaber.

Boliger, der samler støv let eller dem, der har kæledyr eller rygere lever i bør ændre deres luftfiltre mindst bi-månedligt.

Smart Home minder der er teknologi tilgængelig, der kan blive hooked for at luftfiltre. Disse enheder vil aktivere en alarm, når filteret skal ændres; at tage gætte arbejde ud af ligningen for boligejeren.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com