Hvor ofte skal du klippe Zoysia Turf?

December 18

Zoysia er et populært udvalg af græs anvendes i græsplæner, golfbaner og atletisk felter i hele det sydlige USA. Zoysia er ekstremt tørke tolerant, resterende grøn når andre græsser har allerede slået brun. Fordi Zoysia er en tyk græs, kræver det hyppig slåning for at holde det på sit bedste.

Hvornår skal du klippe dine Zoysia græs

Zoysia græs er en tyk, hurtigt voksende græs, der vil fortsætte med at vokse fra tidligt forår til sent falder nemlig længe nemlig dens vand og ernæring behov er opfyldt. Det er bedste når klippes til et kort 1 - 2 tommer højde. Men hvis det er tilladt at vokse for længe mellem afklippede, stilk del af græsset vokser alt for høje og slåning til denne højde vil vride de grønne blades for kort, hvilket resulterer i et scalped udseende.

For at holde dine Zoysia græs på sit bedste, skal du klippe det til mellem 1 og 2 inches hver tre til fem dage i løbet af vækstsæsonen. Græsplæner i fuld sol, der er i risiko for brænding i højden af sommeren bør klippes til 1-2 inches hver fem til syv dage. Zoysia græs græsplæner, der er i skygge det meste af dagen bør klippes lige så ofte, men du skal indstille din plæneklipper i den korrekte højde at klippe vinger til 2 inches.

Fjern udklip

Fordi Zoysia græs er tilbøjelige til stråtag, en proces som græs frø spirer i udklip og forårsager tykke måtter lige over overfladen, er det vigtigt at fjerne udklip, umiddelbart efter du klippe eller som du klippe. At tillade udklip til at forblive på græsset vil føre til stråtag og resultere i områder på græsplænen, hvor græsset er ikke længere forankret i jorden.

Vinter varme-ups

Varme perioder i løbet af vinteren kan forårsage dine Zoysia græs til at komme ud af vækstdvale og sætte ny vækst. Lejlighedsvis klipning kan være nødvendigt i løbet af denne tid til at holde din græs i den korrekte højde. Udklip skal fjernes på dette tidspunkt. Zoysia gavner ikke fra at bruge dens udklip som barkflis på ethvert tidspunkt i løbet af året på grund af risikoen for udvikling af stråtag. Det er vigtigt at holde et vågent øje med dine Zoysia græs uanset hvad tid på året det er.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com