Hvor ofte skal jeg ændre min MWF Filter?

June 11

Hvor ofte skal jeg ændre min MWF Filter?

MWF filtre er en form for køleskab filter fremstillet af GE. Disse filtre er patron filtre og er designet til at holde rent det vand, der kommer ud af køleskabet og det vand, der er overført til fryseren til fremstilling af is. Disse filtre skal udskiftes om hver fire til seks måneder, afhængigt af flere faktorer.

Vandkvalitet

Vandkvalitet i din placering er en af de største faktorer for hvor ofte køleskab filteret skal udskiftes. MFW filtre er designet til at filtrere forurenende stoffer og kemikalier. Hvis din vandkvalitet er dårlig, er det sandsynligt at du bliver nødt til at erstatte dit filter om dobbelt så ofte som en person, der har en god vandkvalitet.

Brug

Hvor meget vand overføres gennem filteret påvirker også, hvor ofte filteret har at blive forandrede. Jo mere du bruger et filter, jo oftere det har at blive forandrede. Sjældne brug kan dog undertiden forurenende stoffer at vokse inde i filteret, får det til at have en ubehagelig lugt, påvirker vand smag. Hvis dette sker, skal filteret udskiftes højre væk.

Andre faktorer

Andre faktorer kan påvirke hvor ofte filteret behov for forandring. Hvis din vandet har et højt indhold af mineraler, især jern, filteret vil få tilstoppet før. Alger og andre naturlige organismerne i vandet kan også forårsage et filter til brug for udskiftning. Hvis et forurenende stof såsom rå kylling juice får dryppede på filteret, skal det straks udskiftes.

Gennemsnitlige udskiftning

De fleste MWF køleskab filtre skal udskiftes hver fire til seks måneder. Filteret har en måler, som du kan se på at se, hvornår filteret bruges op og forfalden til udskiftning. Hvis dit filter ikke har en måler, eller hvis måleren er brudt, kan du generelt fortælle når filteret har behov for udskiftning af lugt og smag af vandet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com