Hvor ofte skal jeg tømme min kompost Bin?

September 24

Kompost er en økologisk jord booster som ingen anden. Du starter med frugt og grøntsager skræller, græsplæne udklip, pinde og blade så koge dem op til en rig, "evergreen" gødning. Kompost er den sikreste tilføjelse til fodring din græsplæne, haven og huset planter. Hvis du er en ny composter har du udfordringen at afgøre, hvornår din kompostbunke er klar.

Funktion

Kompostering er en naturlig proces. Du har lært at lag grønne og brune sag i afbalanceret andel i en bunke, bin eller tørretumbler. Den indre temperatur på din kompostbunke bør nå 140 grader i 7-10 dage. Den perfekte temperatur er 160 grader, som vil dræbe patogener og ukrudt. Bakterier vil bruge op i luften i en kompostbunke og derefter vil det dø. Faldet i bakterier vil forårsage kompost temperaturen at falde. Dette er, når det er vigtigt at vende bunken.

Tidsramme

Når du tænder eller lufte kompost bunken skal du tage en pitch-fork og opløse alle klumper. Vend hele bunken, flytter nogen tørret materialer, der er på ydersiden af bunken i midten. Tilføre fugt, hvis materialerne synes også sprødt og tørt. Fra nu af skal du aktivere bunken hver 14 dage medmindre du bruger en tørretumbler. Følg producentens anvisninger med kompost tumbler. Jo mere du lufte eller tænder bunken den hurtigere materialer vil varme, koge og behandle. En kompostbunke kan tage 14 dage til 12 måneder at behandle.

Identifikation

Når kompostbunke ligner dybe sorte jord er det tid til at afgøre, om det er klar. Der er forskellige niveauer i processen, når komposten er egnet til brug i forskellige områder. Kompost, der stadig forarbejdnings- og producerer varme vil brænde planter, stiklinger og stauder når bruges til at sætte skub i jorden omkring dem. Du skal kontrollere, hvis din kompost er færdig og klar til at blive flyttet fra bin eller bunke. Grave i midten af en bunke og tage en håndfuld. Fugtes jorden og forsegle den i en lufttæt plastikpose. Holde posen ved stuetemperatur i en uge. Åbn posen og gøre en snuse test. Hvis komposten har en lugt ligesom havejord er det klar. Hvis du får et pust, der er en indlysende lugt kompost er ikke klar og behov for at fortsætte behandlingen.

Advarsel

Forsøg ikke at haste din kompost. Hvis du forsøger at skovle det ud på plænen eller en voksende have kan du forårsage stor skade. Hvis varmen ikke behandlet bunken kunne grundigt du sprede ukrudt i hele haven. Dette vil medføre unødvendige arbejde stor for dig. Kompost, som ikke er klar og spredes på din græsplæne kunne brænde og forårsage græsset til at være præget af lappeløsninger og grim. Være tålmodig og vente på den rige jord. Det er værd at vente.

Fordele

Når du har testet kompost fra din bin og vide, at har det en no-lugt sammensætning er det tid til at tømme den bin, bunke eller tørretumbler. Du kan bruge en pitchfork til at lufte den økologiske jord først. Bruge en traktor eller skovl for at fjerne komposten fra det område, den har været behandlet i. Du kan bunke denne nye jord ved siden af din stald, haven eller græsplæne. Taske op nogle af jorden skal bruges til at starte stiklinger, fodre dine potteplanter eller til at dele med andre. Fordelt en hel bunke på en høstede have i efteråret til at være blandet som en havejord booster. Spredes kompost over din græsplæne og spare penge og kemisk forurening, at kommercielle gødninger kan bringe.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com