Hvor ofte skal jeg udskifte min vandvarmer?

January 26

Hvor ofte skal jeg udskifte min vandvarmer?

Mange mennesker kan ikke forestille mig, starter dagen uden et varmt brusebad. Selvfølgelig skal du også varmt vand til andre opgaver, såsom opvask og tøj. En effektiv vandvarmer er nøglen til at have varmt vand på hånden, når du har brug for det.

Udgifter til varmt vand

Opvarmning af vand er den tredje største energi udgift i dit hjem, tegner sig for omkring 12 procent af din forbrugsregning, ifølge Department of Energy. En ældre vandvarmeren koster mere at køre end nyere, mere energieffektive modeller.

Forventede levetid af vandvarmere

De fleste vandvarmere sidste 10 til 15 år. Department of Energy anbefaler du begynde at forske nye vandvarmere, hvis din er mere end syv år gammel. Denne forudgående planlægning vil sikre at du får en vandvarmeren, der passer til dine behov, hvis din vandvarmer mislykkes.

Hvor gammel er din vandvarmer?

Hvis du ved ikke, hvor gammel din vandvarmer er, se på dens serienummer. De sidste to cifre i den varmer serienummer repræsenterer normalt produktionsår.

Overvejelser

Hvis du ser nogen tegn på utæt vand eller rust på tanken af din vandvarmer, kan det være tid til at udskifte enheden. Andre indikationer på, at vandvarmeren kan være mangel er at det ikke længere producerer nok varmt vand til dine behov, eller at det har udviklet sig usædvanlig støj.

Vandvarmer fiasko

Vandvarmer fejl er en af de top fem kilder til beboelse vand tab. De fleste af disse tab resulterede fra en langsom lækage eller en pludselig brast og omkostninger et gennemsnit på $4,444 ud over den forsikring fradragsberettigede. Den gennemsnitlige alder, hvor en vandvarmeren fejler er 10.7 år.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com