Hvor ofte skal vandet sølv blonder bregner

October 6

Sølv blonder bregne er et fælles kontor plante, fordi det er let at passe og tåler lave lys. Anlægget er en lille bregne, der kræver høj fugtighed. Bladene er opdelt i smalle blade, der er næsten mere græs som vinger. Løvet har en sølv til hvide Midtribbe kører ned på længden.

Pleje

Sølv blonder bregne er en lille potteplante, der kræver indirekte lys fra en nord-, vest- eller østvendt vindue. Ekstra fugtighed skal gives til fern. Dug det dagligt er passende. Du kan også placere en underkop med små sten under pot og fylde den med vand. Fordampningen vil fugtes luften. Sølv blonder fern bør dyrkes i et rum med en temperatur på mindst 65 grader Fahrenheit. Befrugte plant ugentligt med en fortyndet vandopløselig gødning. Sølv blonder fern skal vandes hyppigt og må ikke tørre.

Vurdering af fugt niveauer

Det er ofte svært at beslutte, hvornår til vand en potteplante. En hurtig check er at indsætte en finger op til den anden kno at teste for tørhed. Du kan også tip puljen og kontrollere rødder ved at sætte din lillefinger i drænhul. Kølighed angiver der er masser af fugt. Sølv blonder bregne er kræsen nok, at en fugt måler kan være en god idé. Du kan efterlade det i anlægget for 30 sekunder og læse måleren. Det vil fortælle dig fugtighed i almindeligt sprog, så du ved hvornår du skal vand.

Container planter og fugt

Container planter tørre ud meget hurtigere end dem plantet i jorden. Nogle typer af pot tørre ud af mere hurtigt også. En uglaseret lerkrukke er ikke et godt valg for en plante, der skal være konstant fugtig, og det ubeskyttede ydre giver mulighed for fordampning på alle niveauer af jorden. Keramik og glaseret gryder tilbyder de fleste fugt bevarelse. Dækningsmateriale oven på jorden hjælper med at holde vand i jorden. Lille sten, bark, chips eller andre organiske belægninger er passende.

Hvor ofte til vand

Med fugt test og bevare metoder drøftet bør vandbehov af sølv blonder fern være klart. Temperaturen i rummet er også en faktor, som er typen af jord. En jord med masser af organisk materiale og sphagnum vil bevare fugten. En meget sandet jord vil være tilbøjelige til at dræne ud vand. Temperaturer i 60 ' erne vil bevare fugt, mens sommervarmen i 80 eller 90 graders vil betyde hyppigere vanding. I gennemsnit er det sikkert at sige fern skal vandes hver to uger, men du bør tjekke det hver uge.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com