Hvor overflytter hvepse til om vinteren?

December 19

Hvor overflytter hvepse til om vinteren?

USA er vært for mange arter af hvepse og relaterede insekter, og de er rigelige i løbet af sommeren. Om vinteren dog finde de forskellige arter forskellige måder at holde sig i live, selv om de ikke vandrer.

Livscyklus

De fleste gul jakker, papir hvepse og relaterede hvepse lever kun en enkelt sæson. En befrugtede kvinde er i stand til at overvintre for at begynde en ny koloni i slutningen af vinteren eller det tidlige forår, ifølge University of California integreret skadedyrsbekæmpelse Management Program. Nogle større hvepse, såsom bald-faced gedehamse, overvintre i deres larver fase, mens resten af kolonien dør.

Overvintring

Ny voksen queens, der overlever vinteren kan vælge overvintrende steder såsom blandt kuld eller snavs at beskytte sig mod koldt, eller papir hveps dronninger kan stimle sammen inde i et hjem for varme i søgen efter en vinter spot, ifølge University of Maryland.

Betydning

De fleste arter queens må ikke genbruges det foregående års reden for at starte den nye koloni. Du kan mere nemt fjerne reder i løbet af efteråret og vinteren uden frygt for stikkende hunner. Varmere klima med milde vintre, som dem i syd eller syd for San Francisco i kystnære Californien, tillade kolonier til at holde sig i live om vinteren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com