Hvor robust er æbletræer?

September 22

Hvor robust er æbletræer?

Æbletræer er mere robuste og mere hårdføre end de fleste sten frugttræer, såsom kirsebær, ferskner, blommer og nektariner. Æbletræer har brug for kolde vintervejr til at sætte frugt, så de ikke bliver beskadiget af de fleste frost vejr. De er almindeligt plantet i U.S. afdeling i landbrug zoner 4 til 9. Nogle ekstremt robuste typer overleve i zone 3.

Hårdførhed

Æbletræer har evnen til at overleve svær frost. Denne frugt tree bor gennem vintertemperaturer så lave som 60 grader Fahrenheit under nul. Nøglen til deres hårdførhed er den gradvise afkøling i efteråret, som placerer Æbletræerne i vækstdvale.

Advarsel

Alle frugttræer er ødelagt ved frysning temperaturer under 24 grader Fahrenheit, når de blomstrer. Apple tree blomster falde når frosne og sommerens apple afgrøde er reduceret.

Overvejelser

Som alle frugttræer er æbletræer modtagelige for sygdomme og skadedyr. God orchard vedligeholdelse reducerer disse spørgsmål. Beskære væk døde og syge grene. Ryd væk planterester fra rundt om træet til at eliminere insekt skjulesteder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com