Hvor selen går på en Kenmore 400 skive?

June 18

Kenmore 400 serie skiver er beboelse, top-loading vaskemaskiner fremstillet af Whirlpool Corp Kenmore 400 skiver bruge en motoriseret bælte og remskive system til at slå provokerende og vasker badekar. Hvis drivremmen snaps eller glider fri af remskive system, kan vaskemaskinen skrige, sladre og nægte at spinde. Du kan få adgang til bælte gennem et panel på bagsiden af vaskemaskinen til fejlfinding, reparation eller udskiftning. Udskiftning bælte i en Kenmore 400 washer er trættende og vanskeligt; kalde en professionel, hvis ikke du op til opgaven.

Sikkerhed første

Reparere din Kenmore 400 skive selv kan spare dig penge, men de penge, der spares bare ikke det værd, hvis du ikke er i stand til at udføre reparationer sikkert. Tage alle de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger til at holde din gør det selv-reparationer, skade-free. Kenmore 400 skiver er drevet af 220 volt af elektricitet; afmonterer apparatet fra den jordet stikkontakt at undgå alvorlig skade eller død. Det er også en god idé at bære arbejdshandsker for at beskytte dine hænder fra skarpe kanter inde i apparatet.

Bælte adgang

Drej varmt og koldt vand levering ventiler før afmontering din Kenmore 400 skive. Udskiftning bælte går ind på en række remskiver inde i apparatet. At få adgang til disse Remskiver, afbryde slanger fra bagsiden af maskinen, lå vaskemaskinen på frontpanelet, og fjern hex-head skruer sikring panelet bageste service. Løsne møtrikken på motor monteringsbeslaget og skubbe motoren til venstre. Hvis den gamle bælte er stadig på remskive system, fjerne det nu.

Bælte udskiftning

Der er tre støtte seler knyttet til transmission gearcase, der skal fjernes for at installere den nye bælte. Fjern to pumpe monteringsbolte, som godt, men ikke afbryde pumpen slanger. Løft spin coil stemplet med din venstre hånd og bruge din højre hånd til at rotere den store drev remskive på højre side af gearcase. Der er tre monteringsbolte på gearcase; Find og fjern bolten med gif. Løsn de resterende gearcase bolte syv omgange. Nu kan du installere den nye bælte ved at koble det op på motor, spin, pumpe og drev remskiver. Vende processen for at samle dine Kenmore 400 skive.

Garantioplysninger

Mange Kenmore vaskemaskine kommer med en garanti, der dækker udskiftning af udvalgte dele for en bestemt periode. Udfører en uautoriseret selvstændige reparation som udskiftning bælte, kan ugyldiggøre garantien på vaskemaskinen. Konsultere din garanti aftale for yderligere oplysninger. Du kan også kontakte Kenmore kundeservice for at anmode om skriftlig tilladelse til at udføre bælte udskiftning. Hvis du ikke kan få reparation tilladelse og ønsker at holde dit apparat under garanti, har bæltet erstattet af en Kenmore autoriseret professionel.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com