Hvor skal der installeres en transportabel affugter

April 22

Hvis du har problemer med fugtighed, kan en bærbar affugter være svaret. Dehumdifiers, men er godt for mere end blot det indlysende. De er relativt billige, kommer i forskellige størrelser og give flere fordele, der gør dem værd omkostningen.

Formålet

En affugter bruges til at fjerne fugt fra et værelse. Som en bivirkning, vil et værelse, der har været dehumidified føle lidt køligere fordi fugtige områder føle varmere. De fleste affugtere er lille og transportabel. Fordelen er, at du kan tørre ud visse områder efter behov. Kældre kan være særlig fugtigt og kan drage fordel af affugtere. Affugtere er også gode til at fjerne allergener fra luften samt skabe andre sundhedsmæssige fordele. At fjerne fugt kan hjælpe med at holde mug ud af dit hjem. Overskydende fugt i luften kan også forværre gigt og gigt. Støvmider dør også, når luftfugtigheden er mindre end 50 procent.

Beliggenhed

Du kan placere en affugter næsten hvor som helst, så længe du undgå visse problemer. Du bør holde apparatet flere fødder fra alle omkringliggende vægge, møbler og lofter. Området udenfor i affugter vil også få lidt varm, så hold det væk fra områder, der ikke kan få varme. Sørg for at sætte affugter i en korrekt jordet stikkontakt. Ikke angive kloakering eller bortskaffelse nær elektriske kredsløb eller anordninger. Også holde affugter fra kilder til snavs eller støv, der kan tilstoppe maskinen. Sørg du lukker døre og vinduer til det rum, der er at være dehumidified for at sikre effektivitet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com