Hvor skal der installeres Tankless vandvarmere i eksisterende boliger

January 2

Hvor skal der installeres Tankless vandvarmere i eksisterende boliger

Tankless vandvarmere er typisk mindre end traditionelle tank vandvarmere, så mulighederne for deres installation er normalt mere fleksibel. Hvis du erstatter en konventionel radiator med en tankless vandvarmer i en eksisterende hjem, kan du blot sætte den nye opvarmningsanlægget hvor den gamle var, eller du kan drage fordel af større fleksibilitet til at sætte ovnen på et mere praktisk sted. Du skal dog sørge for at følge installationskrav af den varmer fabrikanten.

Beliggenhed

Fordi de er monteret på væggen og ikke optager gulvplads, kan tankless varmelegemer monteres i små rum såsom closets, forudsat at installationen opfylder alle krav til clearance plads i nærheden af enheden, og de kan installeres tæt på køkkener eller badeværelser, således at varmt vand kan nå disse steder hurtigt. De kan også blive installeret i kviste, gennemsøgning mellemrum eller andre out-of-the-way steder lettere end en stor akvarium varmelegeme. Gas eller propan varmelegemer kan installeres uden for dit hjem på en ydervæg; elektriske varmeapparater skal generelt installeres inde i, medmindre de er fuldstændig lukket for at beskytte dem mod elementerne.

Ventilation og hjælpeprogrammer

Tankless vandvarmere kan være motiveret af naturgas, propan eller elektricitet. Gas - eller propan-fyret tankless vandvarmer kræver adgang til gasforsyningen og dit hjems elektriske levering. Fordi flammen af et gas eller propan enhed producerer giftige udstødningsgasser, skal varmer udluftes til ydersiden af dit hjem, så er det bedst at montere den på en væg på kanten af huset, i modsætning til væg i det indre, at minimere omkostningerne og kompleksiteten af ordningen med udluftning. En elektrisk vandvarmer ikke kræver udluftning men naturligvis skal installeres hvor der er adgang til elektriske service.

Frirum

For at gøre varmeren så sikker som muligt, skal du installere det i et sted med tilstrækkelig frirum omkring enhed ifølge producentens anvisninger. Opvarmningsanlægget skal placeres korrekt afstand væk fra brændbare materialer, vægge eller andre strukturer. Ud over sikkerhedsproblemer, bør du også tage vedligeholdelse i betragtning, når du vælger en placering; der skal være plads nok omkring varmelegeme til at give nem adgang til reparation og vedligeholdelse af enheden.

Lækage bekymringer

Vandvarmeren er naturligvis tilsluttet dit hjems vandforsyning, og det er muligt, at enheden selv eller forbindelser fra vandforsyningen til opvarmningsanlægget vil mislykkes, resulterer i en vand lække. Du bør ikke installere varmer et sted, hvor en lækage vil forårsage skade på bygningen eller noget andet i nærheden af opvarmningsanlægget struktur. Hvis skaden er muligt, kan et afløb pan under enheden mindske risikoen; gryden skal være installeret, så det ikke begrænse luftstrøm til varmelegeme.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com