Hvor sød græsset vokse?

May 10

To typer af sweetgrass vokse i USA som indfødte planter. En type af sweetgrass vokser i amerikanske syd, mens den anden primært vokser i de i køligere områder af det vestlige USA.

Varm-sæson græs

Sweetgrass (Muhlenbergia filipes) vokser langs kystnære klitter fra North Carolina til Texas. Græsset vokser i stræder fra 150 til 250 fod langs højvande langs klitterne. Søde græs trives også på mange af South Carolina øerne. Sommetider vokser sweetgrass på veldrænet sandede bjergområder. Græsset er fundet i brakvand marskland og åbne maritime skove.

Køligere områder

En anden type af sweetgrass (Hierochloe odorata) vokser i koldere regioner i Nordamerika. Græsset vokser på fugtige enge, langs shady, græsklædte areras og i mountain kløfter. Du kan finde græsset vokser i mange vestlige stater samt i New Jersey, Indiana, Iowa og Minnesota.

Bruger

Muhlenbergia filipesis ofte bruges til at flette kurve i den dybe syd, især i nærheden af Charleston, South Carolina. Hierochloe odorata, også kendt som vanille eller hellige græs, bliver stadig brugt i ceremonielle brænde som røgelse af Native American folk. Græsset også appellerer til dyreliv, der stoler på det som en fødekilde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com