Hvor stor af et hul behøver du i et undergulv for et brusebad Drain?

September 30

Hvor stor af et hul behøver du i et undergulv for et brusebad Drain?

Hvis du installerer et brusebad i et nyt område, der ikke har en nuværende brusebad drain, bliver du nødt til at skære et nyt hul i bruseren undergulv som en del af installationen. Alle brusebad afløb skal opfylde statslige og lokale bygning kode krav, så altid kontrollere at sikre dit projekt er koden kompatibel. Konsultere en erfaren entreprenør, hvis du har brug for hjælp til installationen.

Brusebad afløb

Et brusebad drain består af flere forbundne dele, der skal passe sammen og oprette forbindelse til den afløbsrør, der strækker sig ind med krydsfiner undergulvet under bruseren. Før du installerer et dræn, bør du undersøge de forskellige afløb dele sammen med bruseren base til at bestemme, hvordan de passer sammen. Husk at det altid er lettere at lave et hul større i en undergulvet, end det er at lave et hul du fejlagtigt skåret alt for store.

Afløb hul størrelse

Størrelsen af drænhul afhænger af størrelsen af dit brusebad afløb åbning. De fleste brusebad afløb udnytte en 2-tomme rør. Dette betyder hul du skåret i undergulvet skal være lidt større end 2 inches i diameter. Dit brusebad afløbet kroppen kan dog kræve dig til at bore et større hul i undergulvet. Check fabrikantens anvisninger for diameteren af afløbet kroppen og skære hul til en passende størrelse.

Skære hul

Skære et hul i undergulvet kræver du at vide, hvor afløbet skal gå. Hvis du installerer en præfabrikerede bruser base, skal du markere base til hvor det vil blive installeret. Dette kræver at du justere det med væggene og sikre, at det er niveau. Når du har gjort dette, kan du markere afløb placering med en blyant, tegne direkte på undergulvet. Efter fjernelse af basen du kan derefter klippe hul med et nøglehul så, så, sabre eller andet værktøj der tillader dig at skære en cirkel.

Andre overvejelser

Det er ofte en god idé til første slæt hul i undergulvet og derefter tilslutte afløbet uden at cementere det på plads. Når du gør det du kan placere bruseren base på plads til at teste, hvis du har skåret hul i det rigtige sted. Denne måde, hvis hullet er på det forkerte sted du kan mere nemt rette det, end du kunne, hvis du allerede har cementeret afløbsrør på plads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com