Hvor stor en Circuit breaker for en væg ovn?

April 24

Hvis du har en ny væg ovn, som du skal installere, er størrelsen af effektafbryderen behov ikke en one size passer til alle slags situation. Circuit breaker størrelse for apparater, som en væg ovn, afhænger af ledninger i hjemmet og det nuværende krav om at apparat. At vide disse ting vil hjælpe dig med at bestemme størrelsen af circuit breaker behov for appliance.

Nuværende krav til din ovn

Normalt kan du konsultere installationsvejledning eller pakning af væg ovn for at bestemme de aktuelle krav til det. Hvis du ikke har nogen af disse ting, kan du også finde oplysningerne ved at lokalisere sølvpladen på ovnen, der viser det. De nuværende krav kan angives i watt, kW eller ampere. Ampere er det beløb, du behøver at vide. Hvis du har watt, dividere det med volt til at få ampere. Hvis du har kilowatt, ganger dette antal med 1.000 og derefter dividere det med volt til at bestemme ampere. Når du kender ampere kan du tjekke din ledninger til at bestemme størrelsen breaker behov.

Ældre ledninger kapacitet

I ældre huse, kan ledninger ikke opdateres. I disse hjem er ledninger generelt otte gauge ledninger. Det er vigtigt at vide, om dit ældre hjem har denne type af ældre ledningsføring, fordi det er kun kan håndtere 40 ampere strøm. Det betyder, at en afbryder i en hjem med denne type af ledninger ikke må overstige 40 ampere. Hvis du ikke er sikker på, hvilken type af ledninger er i dit hjem, rådføre sig med en elektriker.

Nyere ledninger kapacitet

Nuværende ledninger standarder kræver seks gauge ledninger hjem. I modsætning til de ældre otte måle wire, denne nyere ledninger kan håndtere 55 ampere strøm. Som et resultat, er standarden for effektafbrydere 50 ampere. Det betyder, at de standard kredsløb kan håndtere en størrelse på kun 50 ampere i modsætning til de ældre ledninger, som er 40 ampere. Hvis du ikke er sikker på, hvilken type af ledninger er i dit hjem, rådføre sig med en elektriker.

Standard effektafbryder størrelse

Ovne generelt bruge den samme standard størrelse circuit breaker, som er en dobbelt breaker. Denne type af breaker kaldes almindeligvis en 2-polet afbryder og kan håndtere 240 volt. Enkelt pole breakers hånd derimod kun 120 volt. Dobbelt afbryder er i det væsentlige to separate breakers, der styrer den samme kraft pege. Hvis du har en ældre ovn eller ældre ledninger i dit hjem, har du sandsynligvis en anden effektafbryder konfiguration. Du kan bruge hvad du ved om din ledninger og ovnens nuværende krav til at bestemme, hvor mange breakers du har brug for væggen ovn.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com