Hvor stor en sten Hearth bør for en træ-brændende Indsæt?

November 3

Hvor stor en sten Hearth bør for en træ-brændende Indsæt?

En træ-brændende Indsæt er et brændkammer du kan installere i din pejs Arne at brænde træ og lignende brændstoffer sikkert. Mange fyrkasser har plads omkring kanterne, så luften kan cirkulere nemt i en blæser system og hurtigt varme et rum. Sten Arner, som ofte er murværk Arner foret med sten fliser, skal være bred nok til at beskytte omgivelserne mod varmeskader.

Følg betonfundament

Som en generel regel, installere din sten hearth for at følge din beton fod, murværk foundation som er bygget på pejs Arne. Æglæggende sten tillader jer hen til line og potentielt udvide din skorsten, men bør du allerede har en foundation linje til følge. Brug dette som en retningslinje til at holde din hearth planer indesluttet og let at bygge; Det er meget mere arbejdskraft-effektiv til bygget på murværket, der allerede er til stede i dit hus, som også giver en rettesnor for oprindelige, og korrekte, pejs størrelse.

Tykkelse

Når du tilføjer en ny sten hearth til din pejs, altid at sikre det understøttes af ikke-brændbare materialer (en anden årsag en oprindelige murværk foundation er nyttige) og bygget tyk nok til at beskytte underliggende materialer fra potentielle varme problemer. Bygningsreglementer kan variere, men du bør planlægge på en skorsten på mindst fire inches tyk. Dette gør ikke alle skal være sten - sten laget kan lavet af fliser og installeret oven på en ny konkret udvidelse.

Extensions

Hvis du har planer om at udvide din skorsten, at udvidelsen i sig selv kun muligvis være et minimum af to inches tyk. Nogle udvidelser er en obligatorisk del af instituttets pejs alligevel. For eksempel, bør skorstenen omfatte mindst 16 inches foran pejsen og mindst otte inches på hver side af brændkammeret Indsæt. Mursten, beton, sten og fliser er alle generelt godkendte materialer.

Yderligere udvidelser

Den højde, hvor du angiver din brændkammeret kan være vigtigt. Hvis din brændkammer indsætte mere end otte inches over niveauet af skorstenen, du muligvis til at sætte i et meget tyndere lag af sten, spare på materialer og arbejde. På den anden side for meget store ildsteder, som dem med åbninger mere end seks firkant feet, skal udvidelsen være større end 20 inches med 12 inches på hver side.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com