Hvor stor er det gennemsnitlige badeværelset?

December 3

Hvor stor er det gennemsnitlige badeværelset?

Opgørelsen af ældre boliger i hele USA vrider mulighed for at fastlægge en endelig gennemsnitlige badeværelset størrelse. Amerikanske hjem størrelser er fordoblet siden, og mens der fastsættes mindstesatser for hver type af badeværelse, nyere boliger har en tendens til at overskride disse numre, mens ældre huse kommer på den lille side. Gennemgå en række af gennemsnit, samt forstå den mindste plads for hver type af badeværelse, skaber et klart billede af størrelsen og layout af forskellige typer, fra den mindste pulver værelse til den mest statelige mester bad.

Halv-bade og pulver værelser

Halv-bade er typisk placeret ud af de vigtigste boligareal og indeholder kun en forfængelighed og toilet, hvilket gør dem ideelle for dagtimerne gæster. Også kendt som et pulver værelse, det er den mindste badeværelse i et hjem, i gennemsnit omkring 20 kvadratfod men spænder mellem 18 og 32 kvadratfod. Denne plads er typisk 3 fod bred og mellem 6 og 8 fod lang. Minimum en halv-bad muligvis kun 11 kvadratfod, men denne størrelse er normalt kun findes i ældre huse, hvor rummet er en præmie.

Pladsbesparende trekvarte badeværelser

Trekvarte bade er ofte placeret i kælderen tilføjelser, en suiter for master soveværelser og i mindre boliger som erstatning for et komplet badeværelse. Det indeholder en forfængelighed, toilet og enten en brusekabine eller badekar, men nogle bygherrer Se ethvert badeværelse med badekar som en fuld badekar. En 5-af-7-fods konfiguration skaber 35 kvadratfod af plads, plads til en forfængelighed, bruseniche og toilet. Med en balje øger den nødvendige plads lidt, kommer ud til 5 af 8 fod, eller 40 kvadratfod. Den gennemsnitlige størrelse er baseret på den samlede firkantede optagelser af hjemmet og hvor mange badeværelser er til stede, især med nybyggeri. Boliger under 2.000 kvadratfod har typisk kun 93 firkant feet dedikeret til alle badeværelser, ikke herunder fartøjsføreren.

Fuld badeværelse

Den gennemsnitlige fuld badeværelse indeholder et brusebad, Badekar, forfængelighed og toilet. Mange nyere boliger kombinere brusebad og karbad i én enhed til at spare plads, at gøre det nødvendige areal næsten identisk med en tre-kvart bad med badekar: 40 kvadratfod. Jack og Jill stil badeværelser har tendens til at køre større til at rumme den ekstra clearance for døre, der fører til de vedhæftede soveværelser, tilføjer 3 fødder eller mere til rummets dimensioner. Fordi disse rum også ofte har dobbelt vanities, svinger denne stil mellem 75 og 110 kvadratfod. Gennemsnit går op eller ned afhængig af den overordnede størrelse af hjemmet; i nye boliger mellem 2.000 og 3.000 kvadratfod er gennemsnittet af alle badeværelser ikke herunder fartøjsføreren 146 kvadratfod.

Master badeværelser

Beregnet til tjeneste et par snarere end en person, er master badeværelser typisk den største i en ny hjem og spænder fra 115 kvadratfod til 210 kvadratfod, gennemsnit 160 kvadratfod. Konfigurationerne omfatter en dobbelt forfængelighed, separat brusevæg, karbad og toilet. I ældre huse er gennemsnittet decideret mindre, typisk montering den højere ende af et stort fuld badekar på 75 til 100 kvadrat fødder. Der er uregelmæssigheder; den master badeværelse kan være en enkel halv-bad og omkring 20 firkant feet eller en tre-kvart bad omkring 50 kvadratfod.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com