Hvor stor er Kenmore køleskab Model # 253?

October 15

Når det kommer til køleskab, størrelse betyder noget. Ikke blot størrelsen på dit køleskab bestemmer om du kan placere et ark kage eller en måneds værd af frosne pizzaer inde, men det bestemmer også, om du selv kan passe apparatet i dit hjem. Vælge et køleskab, der er for stor og du måske ikke kunne få det gennem din hoveddør, meget mindre passe det inde i dit køkken.

Kenmore Galaxy køleskab

Kenmore Galaxy køleskab er en side-by-side model, med køleskab og fryser ligger ved siden af hinanden. Afhængigt af den specifikke Galaxy model af enheden, kan det indeholde en vand dispenser eller ice maker i fryseren døren; det kunne også have begge dele. For bedste præstation skal køleskabet være tilsluttet et dedikeret tre-ben elektriske beholder, der ikke er beskyttet af en ground fejl circuit interrupter.

Udvendig størrelse

Køleskabet står 69 3/4 inches høj og 35 1/2 inches lang. Det er næsten 34 inches dyb. Disse dimensioner gør det mere velegnet til en stueetagen køkken i en enkelt familie hjem, snarere end mindre køkkenet en overetage enkelt soveværelse apartment. Kræves installation frirum for denne model omfatter behovet for mindst 3/8 tommer mellem toppen og siderne af køleskabet og en væg, loft eller kabinet. Det kræver også mindst 1 tommer mellem bagsiden af køleskabet og væggen.

Indvendige kapacitet

Den indvendige kapacitet for køleskab eller frisk mad opbevaring del af Galaxy model er 15,4 kubikfod. Dette rum indeholder placeringer specielt til opbevaring af grøntsager og kød, samt justerbare hylder. Fryser del af enheden er mindre; dens indvendige kapacitet er 10 kubikfod. Fryser området har også justerbare hylder, som kan flyttes til at rumme større emner, som en frossen kalkun eller skinke.

Overvejelser

Når du forsøger at bestemme, hvis Kenmore køleskab med et modelnummer begynder 253 vil passe ind i dit hjem, Husk på at når du placerer enheden spørgsmål næsten lige så meget som rummet omkring det. Hvis du placerer køleskab mod en væg, vil du ikke kunne åbne en af dørene hele vejen. Dette kan gøre at få adgang til alle dele af kraterets vanskeligt. Husk også, at de mindste installation frirum kan altid være større; at give dit køleskab mere plads kan forbedre sin evne til at køle sig selv.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com