Hvor store er sommerfugl japanske Maples?

September 27

Hvor store er sommerfugl japanske Maples?

Sommerfugl japansk ahorn (Acer palmatum "Sommerfugl") er et lille, løvfældende træ med skønheden af dens meget større ahorn slægtninge, men er velegnet til små gårdspladser og haver, container vokser og bonsai. En broget, langsomt voksende træ, sommerfugl japansk ahorn ikke kun har interessant løv, men er nem at bekymre om og lider par skadedyr eller sygdomme. Sommerfugl japanske maples er egnet til dyrkning i gården i US Department af landbrug plante hårdførhed zoner 5-8. I koldere klimaer, vokse træet i containere og overvintre det indendørs. I varmere regioner, flytte container-vokset sommerfugl maples skyggefulde steder eller indendørs i den varmeste del af sommeren.

Træ størrelse

Mens andre maples vokse 25 fod høje eller mere, sommerfugl maples kun vokse 7 til 12 fod høj og har en spredning af 4 til 8 fod. Sommerfugl maple kan beskæres til en enkelt (Trunked), lille træ eller lov til at udvikle flere kufferter og vokse ind i en attraktiv, shrublike plante. Enten måde, er sommerfugl ahorn mest bemærkelsesværdige træk dens blade.

Løv

Sommerfugl ahorn er ikke blot smukke i efteråret, når bladene tænder rød, men også i foråret, når det begynder at blad ud, producerer brogede blade. De fine-teksturerede blade er håndformede, hvilket betyder, at de har flere kamre, der udstråler fra et punkt som fingre på en hånd. Sommerfugl japansk ahorn blade har fem, dybt splittet fliger. Vokser til omkring 3 inches lang, bladene er grålig grønne og kantet med fløde. De cremefarvede bladrande har ofte en pink blush, når de først vises i foråret, der forvandler scarlet eller magenta i efteråret. Barken er glat og grå, mens kviste er røde.

Blomster og frugt

I foråret producerer sommerfugl japansk ahorn små, rødlig-lilla blomster, der vare indtil omkring juni. Blomsterne er kønne, når den ses tæt op men uinteressant på afstand. Når blomsterne er brugt, vises frugt, kaldet samaras. Flad og winglike, de måler fra 1/2 til 3/4 tommer lang og er rødlig grøn eller grøn.

Kulturen og anvendelsesformål

En særlig smukke modellen plante på sin egen, sommerfugl japansk ahorn kan være uddannet som en bonsai plante eller espaliered langs en væg eller hegn. Vokse træer i beholdere på dæk, terrassen eller ved poolen, eller plante en gruppering af flere i gården og tillade dem at vokse som multitrunked buske. Sommerfugl japansk ahorn diminutive størrelse gør det et fremragende valg nær en rock haven.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com