Hvor svært er det at ændre en glas kogeplade på Maytag komfur?

July 19

Maytag division for Whirlpool Corporation fremstiller et sortiment af boliger brændeovne, der har de elektriske brændere gemt pænt nedenunder en glat glas kogeplade. Selv om glas cooktops er slanke og attraktive, er en pludselige temperatur ændring eller faldt objekt alt det tager for at knække den. Når kogepladen er revnet, skal det udskiftes for at undgå fødevarer udslip fra siver ud i brændere. Udskiftning af glas kogeplade på en Maytag vifte er ikke svært og kræver ikke specialværktøj. En Phillips-skruetrækker er alt du behøver for at fuldføre opgaven.

Sikkerhed første

Maytag brændeovne er bolig apparater drevet af 240 volt af elektricitet. Forholdsregler skal træffes for at undgå elektriske skade, mens erstatter et glas komfur kogeplade. Afmonterer komfur fra stikkontakten eller flip tilsvarende afbryder kontakten til "Off". Også bære et par tungt arbejdshandsker når du håndterer et glasskår kogeplade.

Fjernelse

Glas kogeplade er afholdt til toppen af ovnen med flere Phillips skruer; antallet af skruer varierer afhængigt af modellen vifte. Åbn ovndøren og undersøge de front og side kanter af kogepladen at finde monteringsskruer. Fjerne dem og sætte dem til side. Løft forreste del af kogepladen lidt og trække det mod dig til at få adgang til og frakoble kogeplade ledninger under bagkant af glasset. Løft forsigtigt den gamle glas kogeplade ud af ovnen.

Udskiftning

Selv om installation af den nye glas kogeplade er enkel, kan du trække en hjælper for at sikre, at udskiftning processen går glat. Sæt den nye kogeplade på toppen af rækken og trække den mod dig 2 til 3 inches således at du kan få adgang til ledningsnettet. Spørg din hjælper til at holde kogepladen støt, mens du stik i ledningerne. Skubbe glas kogeplade på plads. Erstatte monteringsskruer.

Garantioplysninger

Maytag komfurer kommer med en begrænset garanti, der dækker omkostningerne til udvalgte reparationer for en bestemt periode. Uautoriseret selv reparationer, såsom udskiftning af glas kogeplade, kan ugyldiggøre garantien på din brændeovn. Fordi disse garantier kan variere, er det klogt at konsultere din garanti aftale før du begynder din reparationer. I nogle tilfælde kan du muligvis indhente skriftlig tilladelse fra Maytag at erstatte kogepladen dig selv.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com