Hvor svært er det at sætte Windows i et hus?

May 10

Hvor svært er det at sætte Windows i et hus?

Boligejere kan forsøge at udskifte deres eksisterende windows for en række årsager. Måske windows har en gammeldags udseende eller de er ikke mere energieffektive. Du installerer et vindue tager nogle færdigheder til at udføre ordentligt. Dette gamle hus hjemmeside giver det en vanskelighed rating af moderat til hård. Du kan give en prøve, hvis du er handy med værktøjer, eller orlov kan du det til professionelle.

Måling

En nøjagtig måling af vinduet åbning er afgørende for korrekt installation af en ny enhed. Processen starter med måling vinduesbredde på toppen, midten og nederst, fra én side jamb til den anden, og registrering af de mindste måling. Du så måle vindueshøjde fra karmen til header, langs venstre, højre og midten af rammen, og registrere den mindste måling. Måling diagonalt på tværs af rammen hver måde angiver, om vinduet er firkantet. De to målinger skal matche. Endelig, hvis du får brug for en ny karmen, du optage hældningen på vindueskarmen med en særlig vinkel måleværktøj.

Skærf vindue

En Skærfer vindue udskiftning kit holder indramning af det gamle vindue på plads men tilføjer nye vinger, som er de paneler, der holder ruderne. En typisk udskiftningsenhed indeholder to vinger, der bevæger sig op og ned. Kits kommer også med nye jamb liners, som er lodrette støtter for en Skærfer, der placeres over side jambs. En firkantet og niveau ramme er afgørende for en Skærfer udskiftning vindue til at fungere ordentligt.

Full Frame

Når udformningen af de gamle vinduer har fået skader, er en fullframe udskiftning formentlig den bedste løsning. Disse enheder har deres egne sidehoveder, side jambs og karme. Alle de eksisterende indramning skal fjernes før installation. På grund af mængden af arbejde, der kræves til at sætte i fuld ramme vinduer, er de sandsynligvis den mest vanskelige at installere, samt den dyreste.

Pocket vindue

En insert udskiftning vindue, også kaldet en lomme vindue, kommer med sin egen sekundære ramme. Du behøver ikke at fjerne de eksisterende jambs, som ny indramning passer over de gamle jambs. Da du føjer nye jambs til de gamle, der mindre plads findes for en Skærfer. Den nye rude glas område vil være lidt mindre end det gamle vindue som et resultat. Fordi du ikke behøver at fjerne den eksisterende ramme, giver pocket windows en mindre dyrt og vanskeligt installation end full frame udskiftninger.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com