Hvor svært er det at udskifte vinduer i en betonblok House?

October 4

Betonblok huse giver holdbarhed og kan vare i århundreder, men chancerne er, vinduerne skal udskiftes på et tidspunkt i gang. I modsætning til en ramme hus med træ konstruktion, hvor træ kan blot skæres væk for at imødekomme et vindue, beton tilbyder en fast udfordring. Du kan ikke bare trimme beton til at passe. Men med de rigtige materialer og den rigtige proces, det er ikke svært at erstatte windows i en betonblok hus.

Ripping ud af gamle vinduer

Skal udvises forsigtighed ved at fjerne vinduerne i en betonblok hjem ikke hen til knæk beton. Indsæt et brækjern mellem vinduesrammen, beton og løftestang mod vinduet, ikke mod betonen. Skub brækjern ned rammen og lirke hver par inches, indtil hele rammen har poppet gratis. Fokusere din opmærksomhed på konkret, ikke vinduet. Bryde en gamle vindue er en masse mindre alvorlig end sprængning af beton.

Forberede det nye vindue rammen

Alle af det gamle træ fra forrige vindue skal fjernes, før det nye vindue kan installeres. Dette er ikke en vanskelig proces. Simpelthen lirke det op og rip off. Når træet er fjernet, kan du se, hvis nogen af betonen skal være lappet nedenunder. Typisk, bør der ikke revner eller deprimeret områder, men hvis hjemsted er gamle, du muligvis til mørtel omkring rammen til at udfylde disse områder. Du skal bruge den nøjagtige samme størrelse vindue, som du havde før. Det er nøglen til at gøre udskiftningen behandle en brise.

Installationsprocessen

Nyt træ vil blive sat ind i vinduet hulrum. Murværk skruer kan bruges til at få en flot, stramtsiddende mellem træ og beton. Dette vil kræve en særlig murværk borehoved, men disse kan købes hos enhver isenkræmmer. Brug en plan, mens du arbejder for at sikre, at rammen er perfekt niveau. Hvis konkrete under træet ikke er, kan du indsætte træ shims for at skabe en strammere forsegling.

Forsegling vinduet korrekt

Det største problem med windows i en betonblok hjem ikke at forsegle dem, således at de er vandtætte. Når vinduet er blevet installeret, caulk langs kanterne, fastsættelse af en 1/4-inch perle omkring rammen. Lad dette sæt for et par dage. Nu, tage en fan uden for med en forlængerledning og slå high. Har nogen stå inde i hjemmet på anden siden af vinduet. Hvis de kan føle i luften gennem rammen, er det nødvendigt mere caulk. Det er en meget enkel måde at fortælle, hvis du har en god tætning på vinduet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com