Hvor tyk er en typisk skorsten sidefod hældes?

September 27

Hvor tyk er en typisk skorsten sidefod hældes?

Sidefødder er en væsentlig bestanddel af mange murværk skorsten installationer og yde støtte til den skorsten ekstreme vægttab. En skorsten sidefod, der hældes utilstrækkeligt eller mangler styrke kan føre til store strukturelle problemer senere. Som hovedregel skal sidefødder hældes på en tykkelse på mindst 1 fod. Længde og bredde af pour afhænger af størrelsen på skorstenen og bør omfatte tidligere i skorstenen mund udskrive mindst 1 fod i hver retning.

Størrelse

En murværk pejs kan veje tusindvis af pounds, så en korrekt installeret sidefod er afgørende for at holde det understøttes. En stærk, godt hældte sidefod mindst 12 inches tyk er nødvendige for vedligeholdt skorsten støtte til de fleste skorstene. Større, tungere skorstene kræve tykkere sidefødder. Anmeld lokale bygningsreglementer, hvis ikke du er sikker på den passende størrelse for din situation. Udvide sidefod 12 til 16 inches yderligere udad i alle retninger fra fodaftrykket af den planlagte skorsten.

Installation

Hælde sidefødder er en af de første trin gennemført under opførelsen af et hus. I nordlige USA regioner eller områder udsat for frost, er det afgørende at hælde sidefødder under linjen frost. Ellers, temperaturændringer medføre jord til skift og fonde til at knække. Nationale bygningsreglementer anbefaler at sidefødder placeres 12 inches under linjen frost. En seng af grus bør danne grundlaget for bunden, og armeringsjern bør placeres inden for beton, før det tørrer.

Sikkerhedsretningslinjer

Undgå at konstruere sidefødder over trærødder eller på organisk jord som sphagnum. Jord, der ikke komprimeres stramt understøtter muligvis ikke tilstrækkeligt sidefoden. Cementen skal hældes over en seng af grus for ekstra sikkerhed. Stålstænger med en diameter på 5/8 tommer bør blive installeret 3 inches over den sidefod base og placeret hver 16 inches. Dette sikrer sidefoden forbliver intakt. En skorsten, der forstærkes dårligt kan føre til revnedannelse senere. Hvis skorstenens struktur ikke senere, hele skorstenen og sidefoden kan være nødvendigt at blive revet ned og genopbygget.

Andre sidefødder

Konkrete sidefødder er nødvendigt at støtte alle de tungeste komponenter i et hus. Betonsøjler, vægge, pilastre og indlæg kræver konkrete sidefødder på husets fundament, under typiske omstændigheder. Installation af sidefødder kan være anderledes, hvis du arbejder med en betonplade foundation. I så fald sidefødder kan hældes på samme tid som fonden selv, eller kan ikke bruges på alle.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com